busey_42 Bebek bezini kaç numara aldınız kızlar. Bir de mama hangisini aldınız almalımıyız süt gelmezse mama veriyorlarmış galiba.
Melekebbr busey_42 Mamayı probiyotik içeren bir markadan seçmenizi tavsiye ederim. SMA optipro gayet iyi
Deletedmom73711 busey_42 Prima premium care 1 numara 140 adet aldım, mama almayı düşünmüyorum ihtiyaç duyarsak o hemen alınır. Sütüm gelmez psikolojisi yaratıyormuş okuduğum kadarıyla, doğumuma daha var ama benim tecrübeli anneler yardımcı olur🥰
Merrygirl busey_42 slepy 1 numara 40 lı aldım 3-6 kilo arası yazıyor yanlış hatırlamıyorsam bittikçe alırım diye stok yapmadım oğlumda çok aldım hep elimde patladı paket paket o yüzden bunda stok yapmayacağım
Pyrz_07 busey_42 bez olarak prima premium care 1-2 numarasını aldım mama olarak henüz almadım ama doktor hipp marka öneriyor doğum olacağı gün eşime aldırcam her ihtimale karşı süt gelse bile yeterli gelmiyormuş bebek aç kalırsa sarılık olur diyorlar o yüzden mamada alcam
Limonzeytin Ağststa doğucak naspse molfix 1 nosunu 200lü aldm 2nosunu 200lü aldm … mama almadm daha sütüm gelr diye ufak kutu alıcam hastanede lazm olrsa diye çevremde öyle dediler çnkü sonrasına bakıcam doğnca artk 😊
Limonzeytin busey_42 benımde ağsts sonu bakalım sabırsız olmasnda zamanında doğsn diyorum 😊😊🤲 gönlnzce olsn
Deletedmom73711 busey_42 Ben de her ihtimale karşı alacaktım, kullanmazsam birine veririm diyordum ama ben enerjiye biraz fazla inanıyorum o yüzden hemen alınabilir bir şey olduğu için hiç bulaşmamayı tercih edeceğim😂😍
busey_42 Deletedmom73711 aynen dediğin çok doğru bana herkez al demişti hiç de gerek yokmuş aslında öyle bişey olduğunda alınabilir dediğin gibi çok sağol ❤️
Nskyhn busey_42 Molfix aldım canım yenidoğan 1 numara 200 civarı bir paketti trendyoldan tanesi 83 kuruşa geldi hemen aldım
suslubocu busey_42 mama asla almayın elinizin altında mama bulunmasın çevreden mama ver diyen çok kişi olcak zaten. Olabildiğince emzirmeye gayret edin hiç olmazsa mama aldırmak 10 dklık iş zaten. Bebek bezi 1 numara 92 adet aldım. İlk oğlumda çok kullanamamıştım 1 numara hemen küçülüyor çünkü
Deletedmom_110 busey_42 mama boşuna alma derim ben almadım heryer eczane dolu sütüm gelmezse eşim alır hemen hastane de veriyor mamayı