Deemetibostnci Babymomhappy 12 diğeri 8 onlar olmasa bitmiştim zaten Allah büyük 😘bi yerden Başlıcaz artık
Deletedmom_110 Babymomhappy Erteleme derim bana kız kardeşim annem yardıma geldi ben pek bişey yapmamama rağmen çok yoruldum çok fazla ağrım oldu düşün yani yatağa yatamadım kemiklerim ağrıyordu Daha fazla ağırlaşmadan yap temizlikçi kadın da tutabilirsin
Babymomhappy Deletedmom_110 şimdi annem aradı içine doğmuş gibi haftaya kesin her şeyi yapıp bitiriyoruz dedi 😅 ben bir iş yapmadan her yerim ağrıyor yavaş yavaş haftaya başlayıp yapcaz artık 🤷🏼♀️😅
Eliko Babymomhappy 32.haftada mutfak dolaplarini ic dis temizledim camlari sildim perdeleri yikadim 34.haftada halilari yikamaya verdim dolap iclerinide duzenledim insallah doguma kadar tekrar kirlenmez 😅 bu arada hepsini tek basima yaptim 💪🏻
Babymomhappy Eliko helal olsun valla😅 çok yükseklere uzanma alçaklara da eğilme bebişi de kendini de yorma 😘
Hande1nur Babymomhappy yok canım ben yapamam zaten yardımcım var,doğuma ne kdr yakın olursa ev okdr temiz olur dedim
Byz2019 Babymomhappy o zaman bir an önce yapın kafanızda rahatlar hem. Hayırlısıyla kucağınıza alın inşallah 🥰
2koftemom Babymomhappy hic sormayın cnm.dqhq şimdiden strese girdim nasıl olcak.diye 23 haftadayim inşallah erkenden.tasiniriz. 🥰
Duygudikicidkc Da yaptım kuzum ama annemle çok yoruldum ve doktor kızdı bana birdaha yapmak yok dedi dinlen dedi ama nasıl yapcan mecbur yine çamaşır mutfak uğraşıyorum ama şuan şükür temizlikle çantamla hazırım artık günlük yapıyorum sende fazla beklemeden yap sıcaklar başladı zaten çekilmiyor
Babymomhappy Duygudikicidkc haklısın canım haftaya 35 olcam işte bende o zaman yapayım artık yavaş yavaş bizim çantamız odamız 29. Haftadan hazır sadece evi hep erteledim 🙄😅