Sevda-123 Kızlar aşılamanın 14. Günü test verdim bekliyorum mübarek gün kimin duası kabul olur bilinmez bana ve isteyen herkese dua eder misiniz😞🙏
Gzdeee11 Sevda-123 rabbim hayrılı uğurlu bir şekilde kucağınızı doldurur inşallah herşey gönlünüzce göre olsun
Deletedmom_85 Sevda-123 Rabb’im gönlünüzdekini hakkınızda hayırlı eylesin. Hayırlı vakitte tez gelsin inşallah 🙏 ♥️ Rabb’im isteyen dileyen her kadına nasip etsin 🙏
Bebekdelisi Sevda-123 ay ben az önce hayırlı haber aldım dılerım su mübarek günde sende al dualarımdasın🤲🏻
Sevda-123 ParildayanYildiz Deletedmom_85 Gzdeee11 Vesile0987 hepinizden Allah razı olsun,Rabbim dileyen isteyen herkese de nasip etsin inşallah 🙏
Sevda-123 Iscn Cehey Sumeyyeabdi ParildayanYildiz Deletedmom_85 Gzdeee11 Vesile0987 Maalesef negatif bu defada kısmet değilmiş
ParildayanYildiz Sevda-123 bu ay olmazsa bidahaki ay nasip olur inşaAllah kuzum Rabbım sağlık versin gerisi hayırlısıyla olur inşaAllah🤲
Sumeyyeabdi Sevda-123 üzülme canim hayırlısıyla hamile kalırsın bi dahakine inşallah dualarimdasin🤲🤲🥰
nurellmas7 Sevda-123 Allahım hayırlı haberler nasip etsin inşallah canım. Rabbim inşallah sağlıklı hayırlı evlat versin en hayırlı zamanda💖
Kubra1235 Sevda-123 olsun üzülme biliyorum elde değil ama rabbimin vardır bir bildiği vardırdaha hayırlı zamanı. sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat nasip etsin inşallah rabbim sana ve tüm isteyen herkese 🌸 moralini bozma her şey Allah’tan..