Busenurrr97 Kızlar evde salcam bitmiş bu akşam için ne yemek yapacağımı bilmiyorum bu fikir verir misiniz acaba eşim yemek seçmez bu arada bekliyorum
Deletedmom73711 Busenurrr97 Malzemen varsa patates salatası, mayasız poğaça ve çay yapabilirsin Ben patates salatası yapacağım bir de sade kek çekti canım üşenmezsem onu yaparım😂😍
hulyagks Busenurrr97 bnde açma yapıcam yanına da patates salatadı patlıcan sAlatası falan yapıcam 🥰🌸 bugün canım acma istedi
Merveofs Aynı postu az evvel açmıştım, yemek zor yemesi de yapması da 🙄 konuya gelecek olursak kremalı tavuklu mantarlı makarna ve salata falan yapıcam galiba 🙄
Deletedmom73711 hulyagks Hem kolay hem doyurucu oluyor ya çok severim🥲 Siz patates salatasına haşlanmış yumurta koyuyor musunuz peki? Ben öylede çok seviyorum koysam mı koymasam mı çok kararsızım🙄
[silindi] Deletedmom73711 gun icin yapilan patates salatasi birde o yumurtali patates salatasi bizde ayri yumurtali olani genelde kahvaltiya yapariz :) accikta sogan…
Yagmurrr_ Kızlar yemeği kendiniz mi yapiyosunuz yoksa yardım istiyormusunuz ben çok bisey yapamıyorum ya hemen yoruluyorum
Sinem-123 Yagmurrr_ valla bende çok çabuk yorulmaya başladım kendim yapıyorum az önce tezgah üstünü ocağı falan temizliyim dedim elim bişey tutmuyor şuan en sevdiğim minik kasemi kırdım yorgunluktan tansiyon düştü hemen
Yagmurrr_ Sinem-123 off kiyamam ya arada bi disardan soyluyorum napim mecburum bu aralar annem gelemiyor haftada 2 3 kere geliyodu meğer elim ayağım olmus kıymetini bilemedim😄
Sinem-123 Yagmurrr_ ay ne güzel anneniz yakında bizde bazen dışardan söylüyoruz buzlukta börek poğaça falan yapmıştım önceden onları çıkarıyorum bazen öyle pratik oluyor