ssa239688 Kızlar merhaba regl tarihinize kadar pozitif olmayan sonucunuz kaç gün bekledikten sonra pozitif oldu regl sancıları yaşadınız mı bu esnada tecrübelerinizi paylaşır mısınız lütfen kaçıncı gün pozitif sonuç alabilirim öncesinde öğrenen bile var 🙁
qokceyy ssa239688 1 hafta kala testlere basladım negatifti bugun erken gebelik yaptım silik çıktı reglime 2 gün var
Limonzeytin ssa239688 testlerle hiç uğraşma şüphen varsa adet günü git kan ver net sonç al idrara geç yansır gebelk kana önce yansr
Gzdeee11 ssa239688 adetim geçtikten sonra her gün test yaptım çıkmadı ta ki 5. Gün oalan kadar şimdi de yeni öğrendim hamileliğimi 4 gün gecikmeyle
ssa239688 Gzdeee11 sizin adınıza çok sevindim Allah kucağınıza almayı nasip etsingeç döllenme mi oluyor neden çıkmıyor acaba test yapınca direk umudumu kaybetmek istemiyorum regl gününden önce öğrenenlere şaşırıyorum
Lilosum ssa239688 Reglden 3 gün once ogrendim bende tıpkı adet sancilari gibi agrilar. Ama doktora gittim ve dediki sakin stres yapmayin unutun dedi. Yani reglden once ogrenmeniz aslinda iyi degil bekleyin cunku ben o haftayi zor atlattim acaba adet olucakmiyim acaba acaba diye diye sivilceler döktüm
mucizeolsunn ssa239688 inşallah vardır canım gönlğnce olsun herşey🙂 benim de günüm gecikti test de negatif çıktı ama hala ümidim var değilirse diye 🤷