Merveofs Her gün her gün akşam yemeği düşünmek nasıl zormuş yaa 🤦🏻♀️ Neler yapıyorsunuz kızlar akşama
Eslem_1 Merveofs aynen ya anneme diyorum yemek yapma düşüncesi mi zor bebek bakması mı acaba diye 😅 ne yapmayı seviyorum ne yemek yemesini seviyorum
hunilimom Merveofs bana dünden kalan türlü var eşime de barbunya yaptım 😂 azıcık değişiklik olsun diye hep sebze yedik bu hafta 😂 yanına salata yoğurt
Merveofs Eslem_1 aynen yaa ben dee 🙄 Anneme de yıllarca eziyet etmişim valla ne yemek yapayım diyordu sen bilirsin diyordum şimdi eşim aynısı yapıyor onu parçalamak istiyorum 😬
kahvesever__ Eslem_1 bebek bakması zor birde bebeğin çok ağlıyorsa kolikse ve asla kucaktan inmiyorsa çok zor
Merveofs hunilimom eşime 1 hafta boyunca sebze yemeği yapsam haftanın sonunda et krizinden acillik olur 😄
hunilimom Merveofs iş yerinde her gün et köfte tavuk yiyor evde yemek istemiyor 😂 yapınca mecbur yiyor tabi salata tarzı yapıyorum yogurltu şeyleri çok tüketiyoruz biz soğuk çorba yapıyorum koca tencere 3-4 gün içiyoruz
Eslem_1 kahvesever__ hem bebek hem yemek daha da zordur o zaman 😂 bilmiyorum ya sanki yemek yapma düşüncesi daha mı zor
Deletedmom_110 Merveofs Tavuk sote Pirinç pilavı Salata Ev yapımı limonata Cocostar pastam da var ay bugün de böyle bitti yarın da kocaları alıp dışarda yiyelim malum haftasonu😅
Deletedmom_110 Merveofs Benim eşim de malesef haftasonlari çalışıyor kendi işi olduğu için biz de ona göre plan kurup fırsat buldukça çıkmaya çalışıyoruz
Merveofs Deletedmom_110 benimki zaten ev dışında sadece dükkanını sever bırak evde yaşasın 🤦🏻♀️ kızdım şimdi yine ona bak yemek yapmaktan da vazgecicem😄