Burcusenkoc 2 aylık bebeğim ishal şekilde yapıyor tuvaletini sizde de oldu mu ? Beline kadar çıkartıyor gümde 1-2 kere yapıyor
Mervesmsek22 Burcusenkoc canım benim oğlumda 2 aylık ve makası aynı bu şeklilde doktor Anne sütü aldığı için normal günde 5 defayı geçerse sıkıntı demişti
hunilimom Burcusenkoc ishal için günde 5 den fazla bu şekilde yapmadı gerek su süre içinde rengi de normal artık midesi büyüdü siz yediklerinize bı sure dikkat edin belki sizden gaz geçiyordur
hunilimom Burcusenkoc tek başına mukus olunca alerji olmuyor kanli olması lazım vücudunda lekeleri vs olması lazım ilk aylar zaten hep bu şekil sıvı oluyor daha sonra ek gıda dönemi katilasiyor
Burcusenkoc Sarahh yağlı yiyeceklerden mi oluyor diyorsunuz çok da fazla yemiyorum ama bağırsakları tam gelişmediği için insan bilemiyor
Burcusenkoc Sarahh evet olabilir inşallah öyledir yüzünde isilik tarzı şeyler oluyor arada geçiyor arada artıyor o yüzden emin olamadım
Burcusenkoc Mervesmsek22 inşallah öyledir ya üzülüyorum sırtına kadar çıkıyor böyle kilo almayacak diye korkuyorum :(
Burcusenkoc ipekveatlas bebeğimin de yüzünde ve boyun altında var acaba alerji mi diye şüplendim de süt alerjisi vs