Zuhalsebu 3babymom 1 hafta ileri 24e uygun dedi 27 cm 650 gram dedi boyundan emin değilim kilodan eminim tam 23+0
Pcoslubiranne 3babymom 22 haftalikken ayrintilim vardi. 580 gram dedi.23 haftalik ultrasona göre dedi. Boyu da 29.4 cmdi.
3babymom Cinarsaitinannesi maşallah iyiymiş benimki 23 de 600 Gr 29 cm idi acaba az mı diye düşündüm dr normal dedi ama
Cinarsaitinannesi 3babymom yok canım gayet iyi maşallah benim bebeğimin de boyu 27 cm di doktor normal dedi bize de
3babymom Cinarsaitinannesi maşallah siiznki de güzel bakalım Dr iyi dedi evet de sanki az gibi geldi bana 😂🌸 sağlıklı olsun da önemlisi o napalim
Cinarsaitinannesi 3babymom zaten 30 lu haftalardan sonra hızlı alıyorlarmış sağlıklı olsunlar inşallah kilo alırlar elbet ☺️ama kilosu gayet iyi merak etme ☺️
gamzenurbozdere 3babymom aynen cok merak edıyorum nasıl oldu nasıl gorunecek gecen gıttıgımkzde sırtını donmuştu goremedık yuzunu
3babymom gamzenurbozdere 2 defadır gidiyorum 2 ay kontrolde yüzünü göstermedi Dr bekledi belki görüntü alırım diye ama inat etti göstermiyor diyor 😂 çıktık boş boşuna göremedik 😂