aysebycn Lizbonn İnsan hissediyor bı yandan da itiyor resmen test yapmaya şüpheler☺️ çok teşekkür ederim 💐
Lizbonn aysebycn Ya şöyle ki benim 2. Gebeliğim böyle bir belirti yaşamadım ilkte ve normalde de midem hiç ağrımaz hal öyle olunca direk süpheye düştüm🥲
aysebycn Lizbonn Anladım. Bende doğumdan beridir her ay hamileyim🥲 Hapa başladım ama yine içim rahat etmiyor tabi 🤷
Mrv135 aysebycn ilk ilişkiden sonra 15. gün erken gebelik testinde öğrenmiştim. O süreçte de bir gün aralıklarla sürekli olmuştu yani o ayın 1,3,5,7 si şeklinde. 15 inde de öğrendim. İnternetten bakınca hamile kalma tarihini 5 i gösteriyor.
aysebycn Mrv135 Yaa öyle mii anladım çok teşekkür ederim bende bir iki daha bekleyip öyle yapayım en iyisi 💐
Mrv135 aysebycn Kaç gün geçti üzerinden? Sanırım minimum 11-12 gün geçmesi gerekiyormuş erken gebelik testlerinde çıkması için.
aysebycn Mrv135 Aslında geçmedi. Korunuyorum hapla. Cerazette adında. Adet düzensizliği çok yapıyor. Hep bir kanama ve lekelenme halindeyim. Öyle olunca da açıkçası endişe ediyorum. Düzenli kullanıyorum saat saatine ama yine de şüphe ediyorum istemsizce. Bende ilişki üzerinden hesap edip öyle test yapayım dedim 🤷
Beyza-M Kaset testten sonraki gün kan verdim 215 çıktı adetime 3 gün vardı. Ben baya erken öğrendim evet 🤦
Mrysmg aysebycn merak ettim bende okuyunca 9 hazirandae gebe kalmışım haziran 28 felan öğrendim 2 gün gecikmisti regl dönemim normalde hiç geçirmedim oradan anladım
aysebycn Mrv135 Evet değil mi ? Bence de bende öyle düşündüm yarın sabah yapayım varsa silikte olsa çıkar herhalde diye düşünüyorum 🤷