nehirimmmm 32 haftalıkken çalışabilir raporu aldım şuan 37+4 haftalığım çalışamaz raporu almak istedim doktorun asistanı 32 haftada çalışabilir aldığım için 37 hafyada sistem tarafından izinli raporlu sayıldığımı söyledi konu ile ilgili bilgisi olan var mı
Bsrbsrrr nehirimmmm aynen bugün bende çalışamaz almaya gittim bana da öyle dediler calısabilir raporunun içeriğinde ne zamana kadar calısabilir yazdığı için kurumumun direk ayrılış yazması yeterli olduğunu söylediler
Lizbon nehirimmmm 32+0 da mı aldınız yoksa 31 hafta dolunca mı? Ben de alacağım da ne zaman gitmem gerektiğini bilmiyorum
nehirimmmm Bsrbsrrr bana hiç öyle bişey de denmedi sadece sistem tarafndan otomatik izinli sayılıyorsun dendi
Deletedmom70006 Resmiyette 32 den 37 ye kadar çalışabilirsiniz. 37 den sonra zorunlu olarak izne ayriliyorsunuz isteseniz de calisip aktarma olmuyor. O yüzden otomatik demişlerdir. 37 den sonra çalışmak yasal değil.
Deletedmom70006 nehirimmmm evet gerek yok. Ama yerinizde olsam yine isyerimi de arardım garanti olsun diye.
nehirimmmm Deletedmom70006 aradım muhasebeyi onşar o şeklde dedyse tamam dedler doğumdn sonra doğum raporu al dediler