Ozlemilhan40 sengulmehmet ilk 9 haftalıkken gittim ama vermediler bakalım da cuma günü gideceğim verecekler mi bilmiyorum
Pinaryyim sengulmehmet veriliyor canım ama ilk aylaar ztn hiç belirgin olmuyor sonradan netleşir sanırım.
Halidemat sengulmehmet Evet veriliyor ama çok net görünmüyor ben özel hastanede verilenleri çok beğeniyorum çok açık net görülüyor
sengulmehmet Pinaryyim brnde 9 haftalıkkrn gitmiştim vermedi bir dahada gitmedim gidersem verir mi acaba şuanda 14 haftalığım
MerDa Bnmde iki kere verildi bir kere gittim vermedi doktora göre değişiyor olabilir ama kalp atışı dinletilmiyor
Pambuk Ben istanbul kanuni hastanesine gitmiştim beylikdüzü pol. Kalp atışıda dinledim görüntüde verdiler. Kalp atışını aile hekimide minik bir cihazla dinletiyor.
sengulmehmet Halidemat özelde ki gibi olmuyor mu resimleri ya ben o resimlerle anı yapacağım için güxel olsun görüntüsü istiyorum. Kalitesiz mi çıkıyor canım
baharclk sengulmehmet Canım veriyolar ama bebeğe benzer hiç bişey olmuyo resimde 😁 ben testlerime hep devlete gittim farklı yerlere üstelik ama yok yani özeldeki gibi değil. Detaylı usg de en ucuz yapan özele gittim renkli değildi verdiği resimlerde net değildi. Ama 300 400 liraya yapan özellerde çocuğun tırnağını bile görüyosun. Ucuz etin yahnisi yenmiyor 😁 Prosedürlere göre olsn istersen devlete git ama bende görmek isterim insanın başına kaç kere gelir dersen arada özelede git.
sengulmehmet baharclk Ben normalde özele gidiyorum bir kere devlete gittim görüntüyü vermeyince şaşırdım verilmiyor heralde dedim utandım soramadım da. Bende merak ettim acaba hiç vermiyorlar diye
baharclk sengulmehmet Ya bazıları cins işte benim devlettekide o kdr uyuzki enfeksiyon var diye gittim her hamile olr ddi bakmadı test yapmadı ölüyorm şmdi 1 aydır
Zeynepkycan sengulmehmet arkadaşıma vermişler bir iki kere net değil hiç bende ilklerde özele gittim kese boşken bile resmini verdi şuan devlete gidiyorum vermiyo belki isteyince verir . Özelde sadece ultrason resmi için birsürü para alıyolar devletin vermemesinin sebebide ücretleri ceplerinden çıkıyomuş sanırım öyle demişlerdi
Deletedmom404 Ben 4 haftalıkken istediğimde mümkün olmadığı söylendi kese olduğu için büyük ihtimal daha sonra 12+4 de ikili tarama için gittiğimde istedim verdiler ve gayet netti istemeyince vermiyorlar yani ama kalp atışını daha duymuş değilim 😕
sengulmehmet Deletedmom404 Brnde tersine kalbini dinledim ama görüntü vermedi 2 hafta sonra gidicem bakalım görüntü vermezse özele gidicem mecbur
sengulmehmet Zeynepkycan ne kadar saçma ya yalan bence devlet sonuçta doltorun cebinden alacak hali yok
Zeynepkycan sengulmehmet bilmiyorum canım öyle demişti devlete giden bi akrabam ama sürekli ultrason resmi vermediğini biliyorum bide net olmadığını bakalım haftaya gidicem istiycem vericekmi
sengulmehmet baharclk Ay Allah sabır versin bendr enfeksiyon yaşadım bana da aynısını demişlerdi ama ölüp çlüp dirildim resmen ağlıyordum artık kaşınıyor yanıyor acıyorau çok kötüydü ya kendi kendimi tedavi ettim resmen