izobellaaa-_- Kızlar son aylarda aşırı kilo alır mıyım acaba 80 ile kapatabilir miyim yeni girdim 6. Aya boy 171 kilo 74 kilo almıyorum artık iyicene dikkat etsem 80 ile doğuma gider miyim acaba birde hayırlsı ile normal doğum çok istiyorum 😀😀
Ays_cskn izobellaaa-_- oglumda 16 kilo ile kapatmistim ben son haftalarda hic almadim aksine hep orta haftalarda almisim 73 kilo ile bitirdim bakalim simdiki ne olacak Rabbim gonlune gore versin canim benimki sezaryen oglum sezaryenle dogdu😄😄😄
haklisinesracim izobellaaa-_- son aylar yaza denk geliyor dikkat edersen almazsın zaten bende de öyle iştah kalmadı sürekli su içiyorum yemeklerde de çok az şeyle doyuyorum. Sabahları domates biber peynir biraz da ekmek yiyorum öğlen corba akşam da hafif şeyler yiyorum kilo vermişim ben de
izobellaaa-_- Ays_cskn benim de erkek inşallah normal olur normal doğumda kilolar daha hızlı gidiyormuş hemde için temizleniyormuş ya
Ays_cskn izobellaaa-_- Aynen oyle emzirmeninde kilo verimine faydasi oldugunu dusunuyorum ben hem sezeryan oldum hemde oglum sadece 5 aya kadar emdi kilolarim kaldi malesef 73 ile girmiştim sadece 68 e dusumusum yine o kilo ile hamile kaldim benimkide kiz😊 21+4 olduk suan 6. Ay 22.haftami oluyordu
izobellaaa-_- haklisinesracim aynen canım çok su içiyorum ağzıma ne atsam susuyorum inşlallah böyle gider🥰
Ays_cskn izobellaaa-_- bizede az kalmis o zamansanki 1 yildir ayni haftanin ayni ayin icindeymis gibi hissediyorum😄😄