minikkusum123 Merhaba kızlar ben iki tarama testi yaptırdım sonuçlarda risk görülmedi normal cıktı beni çocuk kardiyolojiye yönlendirdiler 18 haftadan sonra git fetal eko çektir dediler ama ben bu işlemi cevremde hiç duymadım yaptıran aranızda yaptıran var mı
Mesudesrds minikkusum123 ben yaptirmistim 2 kere kalbi delik demişlerdi karnimdayken ama kalbi delik değilmiş
benimmdunyamm minikkusum123 ben insülin kullandığım için bana doktor yaptır dedi ama ben yaptırmadım detaylıda sıkıntı çıkmayınca kalbine daha detaylı bakıyorlar bebeğin
minikkusum123 Mesudesrds bende bir yandan ya varsa bi sorun önceden bilmek daha iyi diye düşünüyorum bi yandan da acaba zararı olur mu boşuna endişeye girecek şeyler söylerler mı diye arada kalıyorum
minikkusum123 O zaman detaylı ultrasondan sonra yaptırmam daha mantıklı mı olur dersiniz benimmdunyamm
Mesudesrds minikkusum123 duruma göre söylerler bence bişeyi yoksa zaten olumlu şeyler söylerler aklında kalacağına yaptır olumlu yada olumsuz ne çıkarsa inşallah bişey çıkmaz bana eğer kalbinde delik varsa doğduktan sonra ameliyatla kapatırız demişti doktorum sagolsun öyle olumsuz şeyler de söylemedi
Babysharkk Ben yaptırdım devlet hastanesinde istediler. Detaylı ultrasonda kalpte parlama gözükmüştü o yüzden. Size niye bu kadar erkenden gerek duydular acaba
minikkusum123 Işte benimde ilk gebeliğim bende bilemedim her gebeden isteniyor diye düşündüm çevreme sordum kimse bilmiyor ondan şüpheye düştüm Babysharkk
Babysharkk minikkusum123 doktorun istemesi için bir sebep vardır bence detaylı ultrasona girmemişsiniz daha neye göre istedi şaşırdım açıkçası bende. Benim detaylı ultrason sonucumu görünce istemişlerdi. Bebeğin kalbi için detaylı ultrason gibi düşünün korkmayın. Zaten büyük hastanelerde yapıyorlar bildiğim kadarıyla. Her doktor da değil genelde uzman prof falan çekiyor onu diye biliyorum. İçiniz rahat eder hem :) detaylıda da zaten kalbi falan her şeyi inceleniyor
minikkusum123 Mesudesrds dediginiz gibi aklımda kalacağına yaptırmak en mantıklısı galiba teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için
minikkusum123 Teşekkür ederim bende ilk gebeliğim olduğu için bilemiyorum normal olanlar nedir doktor isteyince bende herkesten istenen bisey sandım sordugum herkes bizden istenmedi diyince bende acaba neden diye takıldım