Deletedmom83940 Omay0707 aynı hafta içerisinde 2-3 kere giderseniz ücret ödemiyorsunuz 15-20 gün arayla çağırırsa ücret alıyorlar
Ervaannesi Omay0707 cuma kan verip diğer hafta pazartesi gittim tam 10 gün oluyordu ama saymadılar. Saçma bir şekilde haftasonunu da sayıyorlar ayrıca haftasonu doktor var sanki
Omay0707 Nnanaa @“busrasss1”#p22435273sekreterine sorun randevu varmı deedi de araya sıkıştırırlar bence demi 😔çok korkuyorum
busrasss1 Omay0707 onemli bir konu olunca randevusuz gitsenizde bakiliyor zaten kontrole gittignz gunu bir diye sayin
Feyza-nur Omay0707 11 gün oluyor muayene ücreti alıyorlar ama eger test filan göstericeksen whatsaptan at
Mery103 Omay0707 Telefonla arayıp sorun ben öyle yapıyorum gelsem kontrol oluyor demi ücret odemiyorum diyorum onlar sistemden bakıyor hemen
benimmdunyamm Omay0707 gittiğin günle 10 gün olursa odemiyorsun 10 gün içinde Mesela ben gittim ücret ödemedim
BabyUygurMother-s benimmdunyamm ben 2 haziranda randevusuz gittim sabahtan şimdi 9 haziarana randevum var ikisi de muayene için. 9 Haziran da ödeme yapmayacak mıyım yani ?
BabyUygurMother-s Feyza-nur ben 2 haziranda randevusuz gittim sabahtan şimdi 9 haziarana randevum var ikisi de muayene için. 9 Haziran da ödeme yapmayacak mıyım yani ?