aysee_aktass kubramomm kubramomm 14 haftalığım 10 kilo verdim 🤣🤣 miğde bulantın varsa veriyorsan yoksa Allaha emanet alıyorsun napcan boşver
Hilalsezer kubramomm 18 haftalığız çok şükür 76 yla hamile kaldım hala aynıyım bebeğimin gelişimi gayet iyi ama doktor çok iyi kilonu koru dedi bana
iremcannn1907 kubramomm 48 kilo ile hamile kalan ben, 80 ile doğuran ben, şuan yine 48’e geri düşen gene ben 😂
Meleq kubramomm 31 haftalık hamileyim 7 kilo aldım çok iştahsızım hele son 1-2 haftadır suyla yaşıyorum diyebilirim..
yazbebesi 28+5 tam 79 olmuşum 12 kilo aldım son aylarda daha cok alırsın diyorlar yediklerime dikkat etmeme rağmen vitamin balık hapı ve kan ilacına başladığım ay bir anda 4 kilo aldım doğuma kadar ne olacak bilmiyorum
Merii45 kubramomm 29+5 haftalığız 53 ile hamile kaldım 64 kiloyum bana göre çok iyi nerdeyse hiç almamış gibi hissediyorum zaten göbeğimde yok denilecek gibi 😂😂 bu haftalardan sonra annede kilo alımı duruyormuş hemşiremiz öyle demişti
Melekzx Merii45 zayıf bir fiziğe sahip olduğun için aldığın kilo sorun olmuyor. Ana kız kilo alımı duruyor mu? Çocuğun kilo ve boyu belli bir haftadan sonra hızlanıyor ya bende annede kilo alır sanıyorum
Melekzx kubramomm 27+4 üm 66 ile hamile kaldım şuan 66.7 yim. Sağlık ocağındaki ebe çok şaşırdı az almama ama çocuğun gelişimi iyi diye bir şey demiyorlar