momalice Arkadaşlar ikinci gebeliğim ilki normaldi ve oplum 32. Haftada dönmüştü şimdi 36+4 deyiz ve hala dönmemiş bebek küçük sancılar da çıktı nst de böyle olup da bebeği dönen var mı
Findik92227 momalice sancıyla dönenleri de duydum inşallah döner canım internetten bebeğin dönmesi için pozisyonlar falan oluyor denedin mi hic
NrcnGltkn momalice melike yoga ve elcin demirin videolarnda bebek dönmesi için videolar var yapıp fydasini gören çok dikktli bi sekilde yapmanizi tavsiye ederim
Eslem_1 momalice ben de 36 dayım sanırım hala dönmedi artık normal doğum sezaryen vs hepsini saldım ne olacaksa olsun diyorum inşallah dönerde normal doğumu tecrübe ederim diye düşünüyordum ama nasipten öteye geçilmiyor beklemedeyiz hala..
momalice Findik92227 bugun bakıyorum işte ben de hiç aklımdan geçmemişti böyle olacağı inşallah döner
Busakts Findik92227 momalice 38+2 dönmedi benim doktor istersen bekleyelim ama artık çok zor ihtimal diyor pazartesi sezeryan isteyeceğim artık
Eslem_1 NrcnGltkn Elçin Demir’in videolarına baktım direkt bebeğin dönmesine yönelik bir egzersiz olmadığını yazmış yorumlarda 🤷🏻♀️Başı yukardaysa aşağı döndürmek için bir hareket yok ve bir hareketle döner diyenlere inanmayın bebeği riske atmayın yazmış hatta..
Yunrey Hacerden doğumun oldu mu ilk gebelik mi kilosu arttıkça dönmesi zor diyorlar benim ilk gebelik 38+1 olduk hala dönmedi normal olsun istiyordum doktor hala bekler mi bilmiyorum
momalice Yunrey ilk gebeliğimde erkenden dönmüştü oğlum normal doğdu. Bu kez dönmemiş doktorum da bekleyeceğiz dönebilir dedi ama biraz hazırlıksız yakalandım sanırım üzüldüm
haklisinesracim Döner inşallah canım eski ebeler döndürüyormuş anne karninda bebekleri hareketleri falan vardı bir bak istersen onlara
Ozgeozgul momalice inşikak suresini okuyun bir kaç hareket var zarar vermeden yapılan onları yapın . Ama hemşirelerin bebeği döndürme olayı biraz riskli siz sporla hareketle deneyin
Eslem_1 Ozgeozgul evet yurtdışında da doğum esnasında bebeğin dönmesine yönelik doktorlar birtakım girişimlerde bulunuyormuş benim doktorum da riskli bir yöntem demişti
NrcnGltkn Eslem_1 daha dün baktım ben ama postu bulursam link atabliorsam atarm yada foto egzersizlerini yapıyorum iki bayanında 🙄
Bsrbsrrr momalice bende 35 de gittiğimde dönmemişti salı günü yine gideceğim ama bakalım dönmemiş gibi hala aynı yerde kfası
Eslem_1 NrcnGltkn Elçin Demirel’in baştan 3. Postuna bakarsanız (23 Mayıs) yorumlarda böyle bir egzersizin olmadığını yazmış ama ben de anlamadım buradan birinin tavsiyesiyle takibe almıştım ama nafile..🤷🏻♀️YouTube da birkaç video var deneyeceğim ya 36. Haftama geldim dönüş yok sanırım hala