Gizemtugra İdrar yolu enfeksiyonu yaşayan var mı kizlar. Doktorum monurol şase verdi dün içtim inşallah geçirir. İdrarda bakteri bol lokasit 1 çıkmış . 35. Haftamdaym bebeğe zararı olurmu:(
zeynonunannesiiii Gizemtugra ben hamileliğimin başından beri yaşıyorum bunu bir sürü doktora gittim ya suda eriyen şeyler verdiler yada bisey yapamayız dediler kaşıntı yanmadan artık hayattan bezmiştim en son gittiğim doktor yatış verdi enfeksiyonumdan dolayı 3 gece yattım bu süre içinde 7 serum yedim ayriyeten damardan direk antibiyotik verdiler iki adette fitil kullandım 3 günde bitti olay çok şükür ha hala idrarda enfeksiyon var ama rahatsız etmiyor antibiyotikte verdi onu kullanıyorum şuan 37. Haftaya girdim
Haticenurozturk Gizemtugra valla ilaç olarak birşey diyemem ama evde denediğim bı kaç yöntemle geçirdim lakin ben o dönemde hamile değildim doktorunuza danışmadan uygulamayın yanlış bilgi vermek istemem sıcak suyun içerisine vazelin koyup içine oturmuştum siz hamilesiniz bence denemeyin erken doğuma sebep olabilir ilaç olarak söylersem aşırı derecede kaşıntı olmuştu vajinamda ve idrar yaparken yanma hissi oluyordu travozol krem verdi onu kullanmıştım birde toz ilaç verdi onu içmiştim
Ezgiduru Gizemtugra bende 32+5 im tam 14.900 tane lökosit cikti hamile kaldım kapalı ayda bir monurol içiyorum resmen . Bu sefer antibiyotikte verdi artı kristal çıktı idrarda taşa döner su iç bol dedi. Enfeksiyon bebeğe zararlı dikkat etmek lazım. Ama nerden nasıl geçiyor bana anlayamıyorum bı turlu
Elisam123 zeynonunannesiiii ben de aynı senin gibiyim canım doktorlar pek önemsemiyor tek kullanımlık toz veriyorlar antibiyotikle birlikte sürekli enfeksiyon var napacgimi bilemiyorum
Elisam123 zeynonunannesiiii hayır yok sadece tahlilde enfeksiyon yüksek çıkıyor hem idrarda hem kanda
zeynonunannesiiii Elisam123 bende yanma kaşıntı vs yok diye pek üstünde durmadım doktorunda iyisine denk gelemedim ama siz napip edin bi antibiyotik veya fitil olayını söyleyin doktora ilerlerse sıkıntı
kubumom Bebeğe geçişi nasıl oluyor kızlar? Ben de baya yaşadım bu durumu, hala da var ama doktorum bebeğe geçer demedi hiç 🥺 doğum esnasında mı geçer yoksa anne karnındayken de geçiyor mu 🥺