ada1010 Kesinlikle ve kesinlikle arı sütü balı. Yorumları okuyum güvenilir yerden alabilirsiniz. Sabah akşam aç karnına içmiştim ben. Benim durumum çok karışıktı. Mart 2021 de kalp ameliyatı oldum, tam ondan kurtuldum derken Sol yumurtalıkta çikolata kistin var dediler önce 5 cm le öğrendim, doktor doktor dolaşırken bir doktor bana tüp bebek dışında şansın yok dedi ve dünyam yıkıldı. sonra sinsi sinsi büyüdü ve 12 cm kistle özel hastanede 3 saatlik laparoskopi ameliyatına girdim. Bu doktorum Allah razı olsun çok iyiydi ve Doktor 1 ay e gebeliği düşün dedi. Ocakta ameliyat oldum. Mart ayında bebek için çalıştık ama olmadı. Çünkü fsh değerim 23 çıktı ve bu bebek yapmayı oldukça çok zorlaştırırmış. İnternetten kadınlar kulübünden Araştırdım ve nisan ayında arı sütü aldım söylediğim şekilde kullandım. Ve en büyük etkenlerden birininde hayıt tohumu ve aslan pençesi olduğunu düşünüyorum. Bunu fsh değeri yüksek olanlar için öneriyolar tabiki, değeri düşürmek için. O yüzden siz hormon değerlerinize göre böyle şeyler yapın. Onlarıda düzenli bile olmasa elimden geldiğince kaynatıp içtim. Ama onu kullanmanında belli Süresi var. Ve aç karnında günde iki tane kuru incir yedim. Bu da önemli. Ara öğünlerde cevizimi eksik etmemeye çalıştım. Sağlıklı şeyler yemeye gayret ettim. Ve UYUDUM. Gebe kalmak için uykunun çok önemli olduğunu öğrendim, uykum çok düzensizdi. Ve bunları yaptıktan sadece 1 ay sonra hamile kaldım. Doğal yollardan… Rabb ime binlerce kez şükürler olsun. Şuan 5+3 teyiz. Rabb im size ve tüm isteyenlere bu güzelliği nasip etsin. Bu arada ilişki sonrası hemen yıkanmamak en az 30 dk bacakları havaya dikmek ve 1 - 2 saat yatmakta çok önemli. Ve 2 günde bir ilişki, en önemisi de bu arada adetiniz bitti diyelim adetiniz düzenliyse beyaz akıntı genelde düzenli adette bi kaç gün sonra , 2 gün sonra filan o aşırı yoğun beyaz akıntı geliyo onu gördüğünüz gün muhakkak ilişkiye girmenizi öneririm. Ben o şekilde hamile kaldım o gün yani. Günlerimi bildğim için. Yumurtlaam günlerini takip edin. O yoğun beyaz akıntının geldiği gğn başlayıp 2 günde bir ilişkiye girin. Rabb im yardımcınız olsun🙏💗