NrcnGltkn Sumyraa bunlarla geçmiyorsa doktorunuza söyleyin hap veriyor yarım saate kdr kesiliyor bnde soğuk süt soğuk salatalık ve yoğurt fyda etti bi aralar çok sık oluyordu gaviscon kullandm doktor asistani dha şiddetli olursa hapa çevirirz demsti
Inan_busra40 Sumyraa sade lokum ye bi tane canım süt, soda fayda etmediyse yine hafiflemezse eğer aç karnına bir yemek kaşığı hakiki zeytinyağı yut çok rahatlatıyor ❣️
Sumyraa Zehragniken soda daha cok midemi yakmaya başladı nedense salatalik da denedim saniyelik geçirio sonra tekrar devam
353877 Geçmiyor malesef 24 e gircem bir gün bile yanmadığı gün olmuyor. Bazı şuruplar veriyolar ama saniyelik etki ediyor. Birkaç yudum soğuk süt hafifletebiliyor
yarenaygk34 Nane çayı içebilirsin ya da böyle buzlu naneli bi cacık yap kendine sıvı onu iç sıcak hava da iyi gelir
SummBull Arkadaşım hiçbir şey içme. 3 aylık hamileyim hiç bulatım olmadı sadece midem alev aldı. 2 yastık kullandım yatarken. Mis gibi deliksiz uyku. Gü icerisinde de ufak ufak ferah atıştırmalıklar ve su mutlaka.
Sumyraa SummBull iki yastık kullaniyorum zaten asla bisey fayda etmedi cideen zaten mide rahatsizligim var benim oda sebep oluo galiba
Dark Sumyraa süt şişiriyor insanı birde onu sindirmek var. Evde varsa salatalık, havuç, elma deneyin. Bende çok çektim anca öyle rahatlıyordum
Sumyraa 96esra maalesef canim sekerli meyveleri bıraktım bebegin suyunun fazla oldugunu erken dogum yapacağımı söyledi doktor artik karpuz ve bi cok seye bı sure ara vermem lazım