ezgimm0027 Nzfdzg37 benmde 4 oldu degisiyor canım anlamadim hiç bugün gittim daha doktora doktor erkek desem pipisi yok kiz desem dudaklari şişmiş olabilir dedi 😅
aslansmommm Nzfdzg37 bana 12. Haftada kız gibi ama kesin değil demişti 16 da kesin erkek dedi detaylıya girdik orda da erkek oldugu kesinleşti
egemomss 11 de kız diye tahmin etti bacak arası boş dedi ama 14. Haftada gittim erkek dedi pipisini gördük😅
Nzfdzg37 Tospikannesiiiii Banada 13 haftalığım kız dedi ama birde alttn muayene yapmak istiyorum dedi vajinal muayenede bir çıkıntı gördük ama daha büyük olmasını bekliyorlarmış haftaya kesin söylerim dedi
Tospikannesiiiii Nzfdzg37 tamam benim de öyle oldu işte çıkıntı var dendi 13 de 16 da kız dendi şişlik iniyor eğer kız ise
Tospikannesiiiii ezgimm0027 17 18 de artık pipi midir kız vajinası mıdır bellidir yani detsylı girmedin iz mi
ezgimm0027 Tospikannesiiiii girdim canim detaylidaki doktorum kiz dedi kesin rahmini gördüm falan demedi ayni gün kendi doktorum hayir kesinlikle erkek dedi
Nzfdzg37 aslansmommm İnşallah bende resmen gördüm yani orda çıkıntısını vajinal ultrasonda inşallah erkek olur 3 kızım var onlarda çok istiyorlar erkek olsun ☺️
aslansmommm Nzfdzg37 hayırlısı olsun inşallah kız erkek farketmez zaten 15-16. Haftada eğer erkekse karından ultrason ile de gözükür vajinal bakmadı bana