cisem30 Mrb kizlar aci agrim vs.yok.sadece 2 3 gundur karnim tas gibi oluyor nedendir boyle durum yasayan var mi bu haftada
Minigebe Biraz erken aslında bu tarz kasılmalar için erken dogum riskiniz var mi? Günde kac kere olduğunu takip edip doktorunuza bildirin benim 28. Haftada başlamıştı geçmiş olsun
cisem30 Minigebe genelde yatarken degilde ayaktayken oluyor eeken dogum riskim yok.detayli ultrasondada sknti cikmamisti agrim sizimds yok acaba gaz ksbizlik sorunum vsr tetikliyor olblrmi
Minigebe cisem30 doktora soyledim magnezyum verdi onu kullanıyorum benim erken dogum riskim var o yüzden oluyormuş kasilmalarim gece bacakta kramplarim da oluyordu
Minigebe cisem30 cisem30 şuan 32 haftaligim günde 10 15 kez olduğu için ntsye bağlandım çok az sancim çıktı doktorlar bu kasilmalara önem veriyor ama gaz sorununuz varsa da bi takip edin günde kaç kez oluyo kaç saniye sürüyor araştırın bakalım yalancı sancı mi gaz sıkışması mi ona göre hareket edersiniz
Damla25 Minigebe benimde dundendr hep sert 32 haftalıgm normal mi ? Bebek hareket ediyor yürürken falan canm aciyor aniden bazen sancı girip cikiyor
cisem30 detayliya grdim doktor erken dgum riski yok dedi gaz ve kzbizlik srnuda var ksrnim sertlestgnde agri sizi yok sdce gerginlik xnmi skyr okdr