_Arslan_ Kizlar 28 haftalık hamileyim çok su iciorm ve öylede tuzlu şeyler yemiorm ama ellerim ayaklarım özellikle sabahları kalktığımda çok sis oluo sizinde öylemi ?
Beyzanurss _Arslan_ ben 21 deyim bende ayakta aynı sorunu yaşıyorum sabah yataktan kalkmak bi işkence 🥺
Sirkelimon _Arslan_ bende de var o sorun gebelikte normal ama dün doktorum kardiyolojiye görün garanti olsun dedi. Doktor önerisi ile kalp damara gidebilirsin
NrcnGltkn _Arslan_ 32. Hftya gldm henüz şişme yok çok şükür bn bol su tuketiorum abur cubur brktm tuzda yok bol bol yürüyüş yapiorm bide yatış pozisyonuda önemliyms oda kan akışını engelledgi için şişme ypabiliormue
_Arslan_ Beyzanurss elimi yumruk yapamiorm ayaklarımın altında şu torbası var sanki gezemiorm bu sabah daha kötü oldu ya daha da var
_Arslan_ NrcnGltkn hayatım boyunca icmedigim kadr su iciorm tuzlu yemiorm haftanın 3_4 günü yürüyüş yapiorm ama yürüyüş yaptıkça daha çok sisiorm anlamadım ellerimi yumruk yapamiorm özellikle bu sabah niye böyle oldu anlamadm
NrcnGltkn _Arslan_ allah Allah bilemedm valla canım doktorumda haerektsz kalma susuz kalma yatış pozisyonuna dikkt et dedi uygulayınca bi sorun yaşamadm valla
NrcnGltkn _Arslan_ birde yani saglam kilo aldm hani kilo almadm sismedm desem yalan olur bir ay önce 14 kilo almstm bu ay dikkt ettim yememe fln ama sonuç itibariyle aldm kilo