Kubra1235 Dün doktorum vitamin ve kansizligimdan dolayı ilaç verdi klomenede başladım aşılama işlemi ne zaman olur tam olarak bugün adetimin 6.gunu
Sevda-123 Klomen bitince kontrole çağırır yumurtaların durumuna göre çatlatma iğnesi verir, ben çatlatma iğnesinden bir gün sonra aşılamamı oldum. İnşallah hayırla sonuçlanır
Kubra1235 Evet 1 hafta sonra kontrole çağırdı insalalh hayırlı sonuçlar alırız 🤍 nasılsınız peki tuttu mu aşılamaniz 🙃
Sevda-123 Kubra1235 Bugün 14. Günüm henüz test yapmadım yapmayada korkuyorum açıkçası😞 yarın yapacağım inşallah, içimden bir ses olmadı diyor ama hakkımızda hayırlısı olur inşallah
Kubra1235 Sevda-123 ayy inşallah vardır 🤍 sen ferah tut içini dua et hep bugün cuma birde dua kaderi değiştirir 🤲
Kubra1235 Sevda-123 bence yarın ilk idrarinla dene yada direkt kan ver testle uğraşma yanlış çıkıyor çünkü benim kaç kez silik çıktı hep negatif kan 🥺
Sevda-123 Kubra1235 sabredemedim gittim kan verdim sonuç bekliyorum inşallah hakkımızda hayırlısı olur 😞
Kubra1235 Ayy hayırlısı olsun haberdar edin 🌸 dua ediyorum size inşallah hakkınızda hayırlısı olsun rabbim isteyen herkese versin inşallah