Yasemincee26 Dün yumurta toplama işlemi yaptırdım. 12 tane toplandı 9 tanesi saglıklıymış 8 tanesi döllenmiş. Bakalım kaç tanesi embriyo olacak. Dua edin lütfen dondurmak için embriyoların olsun 😔
minipanda Yasemincee26 zaten cok yumurta olması iyi değil ,ideal olmuş sizinki ,çok yumurtanin tutma şansi azmiş ,cok oldkça kalitesiz oluyo ve tutunmasi düsük oluyo, diyo doktorlar cagla sikelin programında izlemiştim .sizin ideal
Limonzeytin Yasemincee26 24 toplanmştı 13 sağlıklı çıktı 9 döllendi dondurttuk 2 transfer oldu teki tuttu 3.gün embriyolarm hepsi. 7 tanede dondlmş hastanede duruyo.Şükür kızım olacak 😊🤲🎀
Sehrbnon12 Yasemincee26 20 yasındayım canım benimde 15 yumurta toplandı ve 5 adet 1.kalite 5.gün embriyosu oluştu ve 2 adet transfer edip 3 adeti dondurduk ve cok şükür ilk denemede suan 13 haftalık ikizlerime hamileyim darısı isteyen herkese ♥️🙏😘
Marblingg Yasemincee26 cok olmasi arkadaslarin dedigi gibi onemli degil benim 36 tane yumurtam toplandi 9 tanesi 5.gune gitti ve donduruldu belki 3.gun daha coktu ama 5.gune gitmek daha garanti ilkinde 1 tane koyduk ve tuttu 5.gun olmasi sansi arttiriyo
Yasemincee26 Limonzeytin ya ne güzel olmuş canım 🥰 bizde dondurmak istiyoruz inşallah ileriki zaman için
Yasemincee26 Sehrbnon12 çok güzel canım çok sevindim vallahi saglıkla al kucagına mimiklerini ❤️ inşallah benimde dondurulacak embriyom olur ileriki zaman için
Elegie Sehrbnon12 ilk denemeniz miydi? Önceden hiç başarısız bir durum oldu mu? Bende 2 tane transfer edilsin istemiştim ama ilk denemem olduğu için edilmedi
Limonzeytin Yasemincee26 imkan varken dondurt zaten ilersi için lazım olur😊 bizim hiç sağlk sorunumz yoktu eşim askeri personel sürekli görevlerde olğu içim denk getiremiyoduk yumrtlama günlerimi o yzden tüp bebek yapalım en kısa yol dedik şükür nasip oldu😊
Sehrbnon12 Elegie yok canım cok şükür olmadı ilk deneme özel hastane de yaptım ve bünyemin kuvvetli olduğunu ve 2 tane transfer edeceğini söyledi bende istedim ve tamam dedim cok şükür pozitif sonuç oldu sen hangi hastanede tedavi oluyorsun
Yasemincee26 Elegie benimde ilk denemem olacak yaşım 23 ve iki tane transfer edilecek. Bence bu gittiğiniz hastaneyle alakalı
Budiss_Moms Sehrbnon12 ilk defa böyle bişey duyuyorum. %80 özel kliniklerde yapılıyor zaten tüp bebek ama ya 35 yaş üstü yada daha önce iki denemesi olması gerekiyor. Direk iki transfer yasal değilmiş sizin nasıl olmuş anlamadım 🤷♀️🤷♀️
Elegie Sehrbnon12 ben bahçeçi tüp bebekte transfer oldum ve 30 yaşıdnan küçük olduğum için ve ilk denemem olduğu için tek transfer yapabileceklerini söylediler
Sehrbnon12 Budiss_Moms bilmem canım benim olduğum hastanede çoğuna 2 adet transfer ediliyor ve benimde gerçekten bünyem kuvvetli kanımında fazla olduğunu söyledi 2 adet transfer edilecek dedi bütün embriyolarımda 1.kalite olduğu için doktorum ikisininde tutabileceğini söyledi bende istedim ve iyi ki de yapmış cok şükür 13 haftalık bile olduk ama benim çevremde çoğu kisi 2 adet transfer edildi ve ilk denemelerinde yani
Yasemincee26 Budiss_Moms canım benimde ilk denemem olacak hatta daha önce aşılamam bile yok ama iki embriyo transferi yapacagım dedi doktor. İki tane yasal üç tane yasal değil denildi bize sizin gittiğiniz yerle alakalıdır
Gizemsgumgum Yasemincee26 benim de 13 toplandı, 8 i döllendi 5. Güne 1 tane kaldı dondurup transfer ettik 33. Haftadayız :)
Yasemincee26 Gizemsgumgum saglıkla gelsin bebeginiz 🥰 peki dondurulmuş embriyonuz var mı şuan ileriki zaman için
Gizemsgumgum Yasemincee26 yok canım 1 tane sağlıklı kaldı 5. Güne kadar, doktorum nedense 3. Günde dondurmadı hiçbirini. Sağlıklı kalan embriyoyu bekliyoruz şu an. İlerde doğal yolla olmazsa tüm süreci baştan yaşayacağız maalesef.
Budiss_Moms Sehrbnon12 Ben çok araştırmıştım o zaman ama dediğim gibi ya 35 yaş şartı yada daha önceden iki transfer yapmış olman gerekiyor sordugum yerlerin hiçbirinde yoktu İstanbul’da yani. Ama siz yapmışsınız bişey diyemem 🤷♀️ Hatta benim ilk transferim çok şükür tuttu doğumuma az kaldı. Dondurulmuş 3 embriyom war 5. gün birinci kalite blast embriyolar. İkinci defa da tüp bebek yapsam bir tanesi transfer edilecek
Budiss_Moms Yasemincee26 Doğrudur bir şey diyemem ona. Ben geçen sene yaptırdım çok şükür ilk denemem tuttum doğumum yakın ama şu an orada donmuş 3 tane 5. gün 1. kalite blast embriyolarım var. Tekrar transfer etsem bir tanesini transfer edecekler onu biliyorum
Bebekdelisi Yasemincee26 5 toplandı 4 saglıkla geldı 2 tane 3.gün olan 2 transfer oldu 1 tuttu dogdu kalan 2 5 güne gitti 2 yenı atıldı 2.testımı verdım inşallah güzel sonuçlanır baska kalmadı
Yasemincee26 Bebekdelisi hayrlı olsun canım. Birinci bebeğini kucağına aldın ikinci için mi transfer oldun. Orayı anlamadım. Birde ikinci de süreç nasıl ilerledi yine iğne vs verildi mi
Bebekdelisi Yasemincee26 evet 1 kucağıma aldım 2.için devam ettım sükür simdi güzel haberi aldım hayırlısı iLe kalp atısını duysam ah İlkte iğneler cok cnm yumurta toplama vs var ama donmusta yok estrofem ile geliyorsun transfere 6 gün kala kan iğnesi progestanlar eklenıyor içeri atılıp 9 gün bekleniyor daha kolay