Simge1667 Merhaba hanimlar bez sotogu yapanlar hangi marka bez tercih ettiniz ve hangi numaradan kac tane almak lazim malum ilk zamanlar hizli kilo alıyorlar yeni doğan kac paket alsak yeterli gelir
Fatmactn_6 Simge1667 stok bana mantıklı gelmiyor çünkü hiç belli olmuyor ne kadar süre kaç numara takacağı ve benim bebeğimde sleepy pişik yaptı mesela 40 gün kadar 1 numara 30 gün kadarda 2 numara kullandı şimdi 3 e geçeceğiz oda büyük gibi
Mervesmsek22 Simge1667 canım biz 1 numarayı çok az kullandık 1 hafta içinde 2 ye geçtik 2 aylıkken de 3 e geçtik bebekten bebeğe değişiyor bu durum o yüzden 1 ve 2 numarayı stoklamamını tavsiye ederim
guzel_anne1 Simge1667 stok mantıksız geliyor bana da. Bebeğin vücudu sevmez pişik vs. Gibi sorunlar olursa değiştirmek başka markaya geçmek zorunda kalacaksınız ve elinizde kalır aldıklarınız. Yeğenimden biliyorum. Bence yenidoğan 1 paket alın istediğiniz bez markasından
Sirkelimon Simge1667 ben 4 paket 1 numara 10 paket 2 numara sleppy bez aldım hepsi oldukça indirimliydi. 144 tane 1, 300 tane 2 galiba emin değilim. Bebek sevmezse letgodan aldığım fiyattan satarım açılmamış bezin zararı yok
Cmle1994 Simge1667 gooon aldım 110 adet ilk bebeğim de de 200 e yakın 1 numara öolfix kullandım sonra primaya geçtim
Gorkeminannesi Simge1667 prima bir numara 144lü ve 44lü şeklinde aldim 2 numarayı biraz daha fazla aldim en çok 3 numara aldim🤭 hepsini indirime girdikçe yada kuponla flan aldim
Mlktnc Prima aktif bebek 1 numaradan aldim 188 adet. Birer paket de 2 ve 3 numarasından aldım devamı doğumdan sonra 😇