Ezgican- Busraah c vitamini serum ve mutlaka güneş koruyucu 🙂 ben la roche cicaplast 50 spf kullanıyorum yüzüm için
Night Busraah ben güneş kremi kullanıyorum La Roche Possay Anthelios XL içinde parfüm paraben yok 50 faktör korumalı. Yüzüme nemlendirici olarak Sebamed’in yağlı ciltler için olanını kullanıyorum. Birde çatlak kremlerim var biri Mustela diğeri Lierac.
bluees1207 Busraah ben güneş kremi dışında hiç birşey kullanmadım. Hiç bir lekelenmem v.s oluşmadı. Dışarı çıkarken mutlaka güneş gözlüğü takıyorum. Karnım içinde sarece organik hindistan cevizi yağı kullanıyorum. Lierac falan almadım çünkü çatlakların %90 oluşma nedeni genedik ve yapısal olduğunu düşünüyorum. Şuan 33 haftalığız karnımda da hiç çatlak oluşmadı
Zytng C vitamini serumu, hyalüronik asit serumu kullanıyorum ve çok memnunum. Güneş kremi olarak mutlaka mineral filtreli kullanmak gerekiyor, onda bioderma aldım o da iyi biraz beyazlık bırakıyor ama bir süre sonra geçiyor.
Zytng Anneminnos dermatologlar sakınca görmüyorlar o sebeple kullanıyorum. The purest solutions markasınınkini almıştım memnun kaldım
Canisi28 Shephora yüz temizleme jeli, rosense gül suyu tonik, la roche posay tolarine yüz kremi.. hepsinin içeriği temiz.. ben çok dikkat ediyorum içeriği temiz olmasına.bunun dışında doktorum çatlaklar için lierac jel önerdi onu da kullanıyorum
ilkgebelikk Busraah La Roche Possay Anthelios XL güneş kremi ve Garnier Hyaluronik Aloe Serum kullanıyorum.
Snglmlkc Bende hiç krem kullanmadım çatlaklar için genetik denildi ne kullanırsan kullan çatlıyorsa çatlar dediler bende sadece Hindistan cevizi yağı kullandım soğuk sıkım olandan çok şükür salı doğumum var hiç çatlağım olmadı
Antepgelini Busraah bende la roche nin güneş kremini kullanıyorum, biodermanın yüz temizleme jeli ve makyaj temizleme suyunu kullanıyorum. Çatlaklar için de doktorum medicasol krem verdi ama deri genetik olduğu için krem bir yere kadar fayda sağlar diye düşünüyorum. Göğüs ucu için de lansinoh krem kullanıyorum
Sehersudi Busraah ben tesadüfen 97 faktörlü krem buldum. Onu aldım harika. Dermoskin markası. İlk defa 97 faktörlü kulandım. Harika. Göbek içinde bio qil i kullanıyorum. İlk doğumda hep bebek yağı zeytinyağı elime ne geçse sürmüştüm. Hiç çatlamadım. Bu sefer yağ aldım. İnşallah gene çatlamaz. Tenim esnek ve çok yağlı vcüdüm bence o yüzden çatlamadım. Yağlı olmanın ilk defa faydasını gördüm. Hiç kaşınma da filan yaşamadım. Yaşayanlar anlatınca naısl yani diye düşünürdüm ama artık çözdüm
Sehersudi Sehersudi la roshe nin de krem C vitamini ve yüz yıkama jeli ni kullanıyorum. Hamilelikte başladım ❤️
cansualisa Busraah kızlar güneş kremi yağla cilde sivilcelerim var alt yapıdaaa göbeğim çatlak zaten :)) ama yine de ne kullansammm