SinemCanbaz Zuleyha_eslem aynen o şekilde verdiler normalde spinal diğe düşünmüştük ama anestezi uzmanı izin vermedi
Zuleyha_eslem SinemCanbaz Bana en son nobet ne zaman geçirdiğimi sordular bir sene önce dedim normal yapabileceğimi söylediler son anda bir sorun çıkmazsa perşembe yatisim yapılacak dualarinizi beklerim 👼
SinemCanbaz Zuleyha_eslem nöbetleriniz nasıldı peki ? İnşallah sağ sağlim kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim 😍🙏 dualarımız bütün hamile annelere
Zuleyha_eslem SinemCanbaz Benim ilk doğumundan sonra başladı 15 yil once sanırım doğum tetikledi ikinci dogumumda bir sıkıntı olmadi nobetlerim sicrama halinde oluyor genelde
Zuleyha_eslem SinemCanbaz 15 yılda ağır bayılma 3 kere geçirdim ama sicrama her uykusuz kaldığında oluyordu reflex kaybı gibi ama şuurum yerinde olarak en son katılmam geçen seneki mayistaydi rabbim tum.hastalara şafii ismiyle şifa versin..
SinemCanbaz Byncdii Eskişehir’de oturuyorum Yunusemre devlet hastanesi Mehmet Fatih yemenicioğlu doktorum
Aysedgrlikrkmz SinemCanbaz amin inşaallah isteyen herkese nasip etsin Rabbim hayırlısıyla 🙏🏼 Allah analı babalı büyütsün sizlere bağışlasın 🙏🏼😊
Miyaa Benim eşimde epilepsi hastası öncelikle bütün şifa belliyken hastalara Rabbim şifa versin dert verip derman aratmasın yüce Allah benim eşimde nöbet geçirdiğinde kendini çok kasıyor ben evlendim evleneli 1 kere onu öyle gördüm baya kasıyor sonra şurunu kaybediyor sıçrama nasıl oluyor acaba?
Byncdii SinemCanbaz anladım ama uzakmışız bende doktorumdan memnun değilim değiştirmeyi düşünüyorumda onun için sormuştum teşekkürler cevapladığınız için 🤭🌼🤲
Zuleyha_eslem SinemCanbaz Size bişey sormak istiyorum emzirebiliyormusunuz bebeğinizi ben dün doğum.yaptım hemşire ilacın diye geçebileceğini soyledi