Muzlupuding Çok yolun başındayımm ama çok merak ediyorum o hissi 😬 Kaçıncı haftada hissettiniz bir yazın bakalım 🤗🤗
Deletedmom_110 Muzlupuding 19 da hissettim ilkini🥰şu an 33 deyiz içerde futbol oynuyor her an kıpır kıpır kızçem🥰🥰
M_glsm Muzlupuding canim cok sıkkındı aglıyorum gece bi anda karnimda pıt pıt diye biseyin attigini fark ettim tuylerim diken diken oldu o an😍💙 o an yuzumu guldurdu minigim💙❤️
Novaa Muzlupuding Plasenta öne yerleştiği için doktorum biraz geç hissedersin demişti. 21. haftaya girince hissettim😇
AslanBebeginAnnesi canim iki gün önce pıt pıt hissettim 17 haftalığız💙 ama iki gündür hiçbir şey hissetmiyorum acaba diyorum bana mı öyle geldi yanıldım mi🤣🤭
Sevgiiss 16+4 den beri balon patlar gibi hissediyorum ama hissetmediğim günlerde oluyor bebek mi emin olamıyorum
litfenama Muzlupuding bu forumda olaylar biraz karışık. 8.haftada ve 12.haftada net bir şekilde hissettiğini iddia edenler gördük 😅 ama genel olarak 17.haftadan 21.haftaya kadar ilk hissedişler yaşanıyor. Ben 21.haftaya girdiğim gece hissetmiştim.
Sevgiiss litfenama evet insanalarında moralini bozuluyorlar ben 12 de hissettim daha kaç cm kaç gram neyi hissediyorsunuz çok ilginç geliyor banada