AleynaSvn Kızlar oğlum yeni bugün yaşına girdi üç gündür ateş ve ishal oluyor sürekli evde doğal yöntemlerle iyileştrmek istiyorum var mı bilgileriniz
Asel_im AleynaSvn canım ateş varsa enfeksiyon olabilir enfeksiyon ishale neden oluyor olabilir doktora götür mutlaka.
Tugba6336 AleynaSvn 3 gün az bir süre değil. Diş çıkarıyor olabilir mi? Ama ben olsam doktora mutlaka götürüm.3 gün az bir süre değil biz bile 2 gün ishal olsak halsizleşiyoruz. Muz ,patates yerebilirsiniz evde bol bol.
Melo11 AleynaSvn şuan ateş ishal kusma salgın var bence bir doktora götürün 3 günlük ishal hiç az değil
Esracicek AleynaSvn Kızım da böyle hastaneye götürdük serum takıldı ilaç başladık sizde hemen götürün enfeksiyon ateş yapıyor
Asel_im Canım parçacıklı şeftali meyve suyu işe yarıyor. Muz yedirebilirsin muz da keser ishali. Bir de ishale mide bulantısı eşlik ediyor mu ediyorsa enfeksiyon olabilir doktora göstermelisim mutlaka
AleynaSvn Asel_im kusma yok sadece ishal ateş dediğiniz gibi muz verdim umarım iyi gelir hastaneye gidecez 3. Gün oldu hala düşüş yok
Dilekmm91 Evde bekleme ben dün oğlumu götürdüm ishal ve ateş sikayetiyle zaten ates varsa enfeksiyon var.Amip çıktı gayta testinde hemen ilaç tedavisi başladı beklemeyin gidin