Etkilenecekler okumasın
1haziran günü muayene için doktora gittim herseyini normal olduğunu idrar yolu enfeksiyonu geçmezse sezeryan olacaksın dedi bende tamam dedim her ikisinde okeydim(keşke olmadaydım) bana ilaç verdi fitil gece kullandım sabaha karşı kedim beni uyandırmasa yatağım su içinde kalacaktı gittim tuvalette suyum geldi annemi ve kocamı kaldırdım duş aldım ve hemen aptallık edip hemen hastaneye gittim keşkeeer sancımı evde çekseydim 🤮herşeyimi özelde olurken bianda doktor yok diyip beni devlete sevk etti buranın tek ve reZil hastanesine🥺 girer girmez 5:30 ebe kaba bisekildr daha adet tarihi bilmiyorsun git çatala yat dedim yattım gavura sokar gibi elini bir soktu lanet kadın hıncını aldı resmen sen Doğuma hazır etmemişsin bune suyumu patlattığı için eve gidersen enfeksiyon kapar istersen git dedi kaldım bende geldigimde 3cm açıklık vardı saat öğlen olduğunda sancılarım başladı ama adet gibi durulmayacak gibi değil (yürürseniz eger ) yatınca kıvrandırır kimseyi yanıma almadılar hava sıcak bi terimi alan yok iyiymişim diye gelen yok gelen azarlayarak alttan açıklık bakıyor en sonunda eşimi aradım yapamıyorum özele gidelim diye o an ebe geldi duş aldırdı kakan. Varmış gibi sancılanıyorum Doğumu başlattılar eger evde olsaydım sancılarımda böyle eziyet çekmezdim tavsiyem sonuna kadar evde cekin son dk gelin 5 kere ıkındım dogdu bebişim🤱🏽❤️ Bembeyaz sarışın topaç gibi 🥰 dikişimi anestezide yaptılar çünkü yaptırmadım 4bucukta odadaydım karnına bastırınca cok acıtmıyor dayanılır yani ama haftası küçük diye hırlıyor inleme gibi oyüzden yenidoğana aldılar suan dikişlerim daha iyi ama kaka yapamadım popom bile sızlıyor o ıkınmaya normal zaten😂ama herşey bebişkom için pozitif olun ve doktorunuza güvenmiyorsanız ayvayı yediniz umarım herkes istediği şartlar altında istediği Doğum yöntemi ile anneliği tadar herşeye rağmen şükürler olsun❤️Bir avazda doğumunuz olsun💜