Hande1nur Elizzannesi 22 Haziran tam dönüm noktası bazı yerlerde ikizler bazı yerlerde yengeç geçiyor,23 garanti yengeç:) ama 22 burc döndüğü gün
Elizzannesi Hande1nur Hande1nur bende yengeç olsun diye 22 sini istedim bende yengecim yoksa benim de daha erken hayırlısı olsun.bakakim
Hande1nur Elizzannesi ya bir şey itiraf edeyim mi 😂 bizimde 20 haziran normalde 38 haftada alacaktı sezeryan olacağım için,bende sırf ikizler diye yok dedim o tarihe yengec olsun diye 25 istedim😁😁😁
Olmay 34+6 dayız 2gün once gün aldık 1temmuza,benim ailem yurt dışından geliceği için doktoruma rica ettim erkenden belirleyelim diye
Zoom15 Ozkangamze2016 benimde dün 35+4 te gün verdi bebeğin suyu fazla gebelik şekeri var 22 haziran a gün verdi 39 dan sonra yaparız doğumu demişti ama 1 hafta kadar öne çektik
Dygderin Benimde 35+1 haftalik. 1 temmuza muhtemelen olur dedi. Sizinkiler neden erken. Yoksa benimmi geç. Anlamadim 🤔
Dygderin Ozkangamze2016 sezaryen olacak inşallah. 1 veya 2 tammuz dedi doktor. Şuan tam 35+1 haftaligim