eylulmomm @Seda35 İste öyle diyolar kime göre neye göre bende saf gibi şüpheye düşüyorum acaba öyle mi olur diye üzülmüştüm hatta ama koycam tabiki hayırlısıyla herşey güzel olur inşallah
eylulmomm @Jade-srm evet nasıl başarılı mutlu bir kadın dediğiniz gibi herseyini biz çekiyoruz onlarda yorum yapıyolar karışıyolar inşallah güzel kaderi olur diyelim herşey nasip
eylulmomm @haklisinesracim neden vazgectiiniz dicem insan etkileniyo kendini suçluyo ya öyleyse diye ama nasip kısmet
haklisinesracim eylulmomm fikirlerine çok önemli verdiğim bir arkadaşım söyledi bunu ben de o yüzden vazgeçtim isim konusunda iyi arastirir çünkü
eylulmomm @Deletedmom727272 daha neler 😁valla çok biliyolarsa kendileri deogursun başka isim koysun çocuğuna azıcık hevesimiz var onuda kaciriyolar sagolsunlar
eylulmomm @JaDe80 Yok olmazmış işte öyle diyo çok bilmis insanlar koymamız lazımmış ama ta iki koyucam yinede
eylulmomm @Annesininportakali53 değil mi herşeye bir bahane buluyolar canım istedi koyuyorum yani moral bozmaya ne gerek var
eylulmomm @JaDe80 Koyanlara saygı duyarım ama kaynana kayınbaba ismi ısrarla koyduranlara sinir oluyorum belki istemiio koymak mecbur mu isteyerek koyanlara sözüm yok tabi ama bazıları istemeyerek mecburmus gibi hissedip koyuyo maalesef