Selam kızlar. Daha önce benzer bir post daha açmıştım. Benimle aynı durumu yaşayan var mıdır diye tekrar yazmak istedim.
Son adet tarihim 18 nisan.
27.05.22 betahcg 442
30.05.22 betahcg 697
2.06.22 betahcg 1075
Küçük bir yerde yaşıyorum. Günlerdir hastaneye gidip geliyorum kan vs vermek için inanın her yerim delik deşik oldu kollarım kalkmıyor. Kadın doğumdan sıra 3-4haftaya kadar yok kapıdan rica edince bile bakmıyor. Aile hekimine gittim önce ďuzenli artmamış sıkıntılı dedi salı günü merkeze özel e gittim 697 idi değerim. Kese görünmedi kanama kist vs yok dedi. Kimyasal gebelik , dış gebelik, bozulmuş gebelik olabilir kürtaj olabilirsin ,kanını yarın ölçtür beni ara dedi. Ertesi gün sabah test verdim çıkmadı akşam test verdim çıkmadı.Bir sonraki gün yine verdim cikmadi 1000 in üstü nü ölcmüyor sanirim cihaz dediler. İş çıkışı bugün yakın bir ilçeye gittim 1075 çıktı. Kahverengimsi bir leke geldi bugün. Karnım ve belim de ağrılar var günlerdir can cekistiriyor resmen. Özele gittiğim Dr instagramdan yaz cuma çalışmıyorum dedi sonucu yazdım cevap vermedi . Artık ümidim kalmadı zaten de naapacagimi bilmez bir haldeyim tükendim. Benzer durum yaşayan var mı kürtaj vs muhabbetinden korktum. 2 ay öncede kimyasal gebelikti degerler bu kadar yüksek değildi. 16.02den 12.5 a düşmüştü. Kanamam olmuştu. Şimdi kanamam yok henüz. Uzun yazdım kusura bakmayın. Tecrübe edinen anlayan yorum yazarsa sevinirim .