bulutunannesi Bana da doğum hikayesi yazmak nasıp oldu çok şükür. İlk doğumum sezaryen olduğu için ikincide öyle oldu. Ara ara normal doğurmayı düşünsemde sonunda planlı sezaryena karar verdik. 14 eylül de spinal sezaryenle kızıma kavuştum. İlk doğumum genel olduğu için korkarak girdim. Hatta ben vazgeçtim beni bırakın bile dedim 🤣🤣 ameliyathaneye indim spinal ineyi yaptılar. Hiç hissetmedim. Damar yolu açılması daha acılıydı. Anestezi uzmanımda eli hafifti tabi. Bacaklarım uyuşunca sonda taktıklar. Acımıyor emin olun. Sonra hemen bebegi çıkardılar. İşte o an herşeye bedel. Ağladı kuzucum kucağıma verince hemen sustu 🙂 sonra dikiş atıldı vs. Ben biraz huysuzluk yaptım 🤪 odaya geldim hemen kızımı kucağıma alıp emzirdim Allah’a Şükür. İlk doğumum geneldi oğlumu emzirememiştim. Hatta yüzünü zor gördüm desem yeri. Genel mi spinal mi derseniz spinal derim👌🏻 Şimdi KUZUMM yanımda uyuyor. Darısı hepinize inş. İkinci kez anne olmak çok farklıymış şuanki huzurumu mutluluğumu anlatamam.
bulutunannesi Anlara Sincan Lokman hekimde bahar Şentürk hocayla doğum yaptım. Harika bir insan tavsiye ederim