RabiaKrkyaa 41+4 teyim ve ne sancım var ne de açılmam. Yarın muayeneye gidiyorum. Benim kadar bekleyen var mı bebek kendi çabasıyla gelmemekte ısrarcı gibi 🥲
ahenkk_1224 RabiaKrkyaa 41+1 de dogurmustum. Br arkadaşta 42 de mi ne doğurdum demişti. Ama kontrole gidin bebek tuvaletini felan yaparsa Allah cc korusun.
Cinarsmom RabiaKrkyaa ehehe beeeenn 😂 baktım olmuyor bugun gttim gün aldım şu an taö 41+4 kızıma kavuşmama son 5 saat. Asla yatamıyorum iki saarrtttir sağa dön sola dön🤭 herkes sağlıkla kavuşsun inşallah bebişine
Eminecak RabiaKrkyaa maşallah kaç kilo oldu daha doğmuyor 😂 cok sabirsizim ben o kadar bekletmez oğlum inşallah
Gulsah_13 39+1 maalesef benimkinin de gelmeye niyeti yok normal olduğu İÇİN sancıyı bekle dedi doktorum
Seri-2735 Ben ilk doğumunda 42+3 dum canim kaka yutmadigina emin olmak ve gözetim altında olmalısın Rabbım yardımcın olsun normal diye bekledik ama gelmedi prenses sezeryan oldum şimdi ikinci bebeğimi bekliyorum 38 haftaligiz 🥰
RabiaKrkyaa Seri-2735 Yaa o da baya inatçı çıkmış evet tuvaleti en büyük sorun şu sıralar yarın muayenede temiz çıkar umarım😍
Aylin_16 Seri-2735 benim de 40 doldu belirtim yok dr ne kadar bekler bilmiyorum kaka yaptığını nasıl anlıyorlad usg de belli oluyo mu
RabiaKrkyaa Acele edip stres yapmayın bol bol yürüyüş ve hurma yiyin benim en çok aldığım öneriler bunlar inşallah sağsalim kucağımıza alırız ❤️
RabiaKrkyaa Gulsah_13 Ben devlet hastanesine gidiyorum benimde 40 haftadan sonra müsade alarak sorarak alttan muayene ettiler
RabiaKrkyaa Eminecak 4 kiloya yaklaştı ve artık hareketleri can yakmaya başlıyor 🫠 hayırlı zamanda en sağlıklı anda gelsin inşallah bebişiniz ❤️
Eminecak RabiaKrkyaa inşallah hayırlısı ile kucaginiza alın doğumun şekli bu saatten sonra onemli değil 😊💙
Aylin_16 RabiaKrkyaa tam aradığım post az önce 40 dolup bekleyenlerle dertleşelim postu açtım be şimdi bu postu gördüm benim de 40 doldu üçüncü doğum olacak ona rağmen kızçem gelmedi hiç belirti yok moraller bozuk gözüm yolda kaldı sizin kilosu gelişimi nasıl ben de normal doğjm olsun istiyorum ama dr ne kadar bekletir bilemiyorum en son 39+3 de kontrole gittim 3.250gr dedi
Nazendemm Benimde 40+1 oldu bugün her gün bekliyorum hafiften bir karın ağrısı duysam seviniyorum ama sancım yok belirti yok