Purall Anneler merhaba hep şunu merak ediyorum allah izin verirse kızım olucak ama bana herkez karnımın erkek hamileliği durduğunu söylüyolar devletede gittiğim için randevu almak çok zor oluyor böyle olan varmı acaba karın yapılarınız nasıl
Asil_hatun Purall karın şekli hiç yanılmaz canm yani ben yanıldığını hiç görmedim varsa bi resim atabilirmsn bide ben tahmin yapayim
Aloneanqel Purall bana da erkek dediler ama doktor hep kız dedi ve detaylı da da kızım olacağı söylendi. Doğurdum kızım olmuştu 🙏🏻🙈❤️ Söylenene değil doktora bak canım. Bu hamileliğimde de kız dediler ama doktor erkek dio 😁 insanlar hep tersini söyler
Dilaozfdnc Bana da çevrem hep karnın dik erkektir dedi ama doktorumuz 3. Ayda %40 kız dedi 3 gün önce gittik 4 aylık oldu %100 kız dedi doktoruna güven bence
Tospikannesiiiii Asil_hatun benim 2 gebelikte de karın şeklim birebir aynı idi fakat biri kız biri erkek nasıl yanılmaz demekki yapım öyle benim ikisi de kız karnı gibi yayık
Purall Teşekkür ederim hepinize kız olduğunu detaylı ultrason da öğrendim sanırım değişmez 😂 buda 3. Kızım olucak inşallah çok saolun💕💕