Mavidunyamm Ahhhh ahhhh şimdiden boyleyse 2 ay sonra nasıl olcaz özellikle Ekim anneleri size söylüyorum 🥵🥵🥵🥵sağa dönüyorum uyuyamıyorum sola dönüyorum uyuyamıyorum, sırt üstü zaten uzanamam 🥵 nolcak bu sıcaklarla imtihanimiz 🥵 21+6 dan selam 🌸
Hapyymami55 Mavidunyamm ya bı kaç gün öncesine kadar havalar burda iyidi ama bir gece ansızın 😂 bı rüzgar bir yağmur sabahı bı baktım kavurucu sıcak aşırı sicakk kaç gündür valla uyuyamıyorum bebem bile sıcakdan yatakda dört dönüyor
Cinarveannesi Mavidunyamm 24+0 dan selamm pişik oldum pencerenin altında yatıyorum nefesim kesiliyor sıcaktan🥵🥵
Buseveprensleri01 33 haftalik sıcaktan uyuyamayan klimasiz uyuyamayan ben yapış yapış hele bir de adanadaysaniz
Mavidunyamm Buseveprensleri01 Bende Şanlıurfa’ dayım aşırı sıcak buralar 🥵 Allah yardımcımız olsun hamileliğin sonlarının yaza gelmesi çok zor 🥵 artık planlayıp yapcam ki hamilelik kışa denk gelsin 😁
Mavidunyamm Cinarveannesi ya benimde karnimda kırmızı kırmızı benekler çıkmış sıcaktan terden 😝 hamilelik + sıcak çok zor ya 🥵😤😤😤
Aysh89 Bizim burası cehennem gbi sinek sıcak nem vallai Türkiye burdan daha iyi bn esas 2 ay sora bu sıcaklara doğacak yavruma acıyorum