Ilkgozagrimiz Kizlar dun geceden beri kasik degil ama catimin üst kisminda ve belimde agri var acaba nedeni ne olabilir 34+1olduk ve erken dogum riskim var
YeldaKarakolcuKk Ilkgozagrimiz bende 34 üncühaftamdayım geçen hafta doktoruma gittiğimde iki kere sancım olduğunu söyledim normal dedi artık ama sizin sürekli geçmeyen bir sancıysa tabi doktorunuza gidin bence de . Hatta bu haftalarda alt tarafa baskı bile yapıyor
Maviss35 erken dogum riskin varsa doktoruna yaz ya da ara sor canım o sana gel ya da gelme der zaten, hiç yaşamadım bilmiyorum 😬
Ilkgozagrimiz YeldaKarakolcuKk gecen hafta kontrolden once sancm vardi nstye girdim agri cikti kasilmalarim var ama tuhaf bi sanci bi geliyo bi gidiyo anlamdm ptesi randevum var zaten
YeldaKarakolcuKk Ilkgozagrimiz bende haftaya cumartesi nst ye giricem bakalım , hayırlı zaman da sağlıkla gelsinler tüm kuzucuklar inşallah 🤲
Ilkgozagrimiz Maviss35 cunku telefonu yok ve o yokken mesai saatinde degilse baska bi doktor bakmak zorunda
Ilkgozagrimiz Maviss35 bilemedm bide simdi erken dpgum riskim var yeni dogan bakim uniteside yokmus simdi degiscem insallah