minik_koala_ve_annesi Bebegim bir hafta onde gidiyor doktor biraz iri bebek seker olabilir dedi bu gun sabah ac karnina saglik ocaginda seker e baktirdim 74 cikti sonucu bu iyi mi sinir mi biliyor musunuz
Jade-srm minik_koala_ve_annesi değer güzel çıkmış ama bence başka bir yerde bir daha baktırın derim. Sağlık ocağındaki tahliller bazen yanıltıcı olabiliyor çünkü. Şahsen benim başıma gelmişti🤷♀️
Seymoshh minik_koala_ve_annesi benimde 10gün önden gidiyor şuan 17 haftamdayım ve bu 4.gebeliğim hepside öyleydiikinci hamileliğimde sınırdaydı ondada diyet yaptım nıormale döndü diğerlerinde şekerimde normaldi ilk oğlumda çok iri bu 4.500 kg doğar dedi 3.450 gr doğdu yani teknolojide yanıltıyor bazen 300-500 gr farlılık olabiliyor haftalardada 3-5 gün oynama yanılma payı olabiliyor
minik_koala_ve_annesi Jade-srm seker yuklemesi olacak canim zaten 3 haftaya kalmaz o zaman ogrenirim insallah doktordan biktim valla git gel git gel
minik_koala_ve_annesi Seymoshh peki sizin son adet tarihiz dogru muydu hepsinde acaba benim onu mu hesaplayamadilar
Seymoshh minik_koala_ve_annesi doğru günüm ben bir ay öncede şüphe yaşamıştım o yüzden not aldım eminim
Ceycey22 minik_koala_ve_annesi canım açlığım gayet iyi çıkmış korkma. Başka birşeyle alakalıdır iri olması yada çok bi fark yoksa normaldir doktorlar bazen abartabiliyorlar
minik_koala_ve_annesi Seymoshh benimki son adet tarihine gore olmadi bebis 2 subat ve 15 subat arasinda oldu adetimse 15 ocak dr uyumasmadigi icin 29 ocaga aldi