60seyma Kızlar iki saattr çok şiddetli baş ağrım var . Ve şimdi afedersiniz tuvalete gittim rahmimden biraz kan geldi . 39 haftalık gebeyim . Sizce Doğum mu başlıyor . Lütfen bişey söyleyin
60seyma Deniz2961 yoo gelse görürrüm heralde . Afedersin idrara sıkıştım gittim kulozete baktım kan var peçeteyle baktım rahmim den gelmişti . Açık renkte pembemsi bir kan
Deletedmom434 60seyma nişan pembe,kırmızı yada kahverengi gelebilir kişiden kişiye değişiyor bu ve nişanınızın gelmesi içinde uygun bir haftadasınız doğum belirtisi oluyor🙈
60seyma Deletedmom434 beni çok korku sardı birden 😭 ve netten geçmeyen baş ağrım içinde baktım oda Doğum belirtisymiş
Deletedmom434 60seyma korkma nişan geldiğinde 1 saatte de bir haftada da doğum oluyor sancın başlarsa düzenli olursa dakika tut 5 dakikada bire düşünce hastaneye git😘
60seyma Deletedmom434 ayy sağolun allah razı olsun kızlar 🙏😘 dua edin lütfen bana çok korkuyrm . Bu arada allah sizinde yardımcınız olsun
60seyma cennetkokusu ama peçete sadece pembeleşti rahmimi silince . Bu sümük tarzı bişey diyorlar ya nişan için öyle bişey gelmedi