Hakime Kizlar bu soruyu sormus olabilirim hatirlamiyorum🙈 13 haftada doktor %90 kiz dedi sizde boyle olup degisen var mi?
Tugcecantfn Hakime Bende yeni geldm smdi hastaneden banada kiz dedi ama kesin olark birdhaki kontrole soz verdi bakalim 😋saglikla gelsinlerde yavrularimiz
Hakime [bilinmeyen] yaa bende degisenleri duyunca kala kaliyorum ruyamda birda erkek bebek gordum kiz denildinden beri etki icinde kaldm
drkader 14 hafta 4 günlüğüm haftaya gidicem kontrole ilk bebeğimiz cinsiyetini merak ediyorum bende ..İş güçten kontrole gitmeye fırsat bulamadım
drkader Bu arada gebelikte sivilcelerim arttı sizde böyle bir durum oldu mu?Bende doktorum ama kitapta yazılanlarla yaşananlar bir olmuyor.Kiminin sivilceleri geçer güzelleşir 🤦🏻♀️
Hakime drkader sivilce bende de oldu ama ben kullandim birtane fondoten vardi ilk defa kullanmstim ona yoruyorum bilmiyorum hamilelikden mi
drkader Eğer makyaj yapıyorsanız eczane de jane iredale diye bi marka var mineral kozmetik ben yapmam düğün için alıp kullanmıştım ama çok iyi marka tavsiye ederim.