Yelizdiyebiri Arkadaşlar ılk gebelıgım ve bugun tam 8haftalık gebeyim. 4-5 saattir orta şiddette bi kasık ağrım var geçmedi. Takvıme baktıgımda normalde bu gün adet günüm. Acaba o yuzden mı ağrım var . akıntı lekelenme yok ama ağrı var korkmam gerekırmı???
MerveeD Yelizdiyebiri korkmayın sadece dinleninçç adet sancısı gbı sancılarınızın olması cok normal hepımız de oldu maalesef hayırlı olsun Rabbım sag salım kucagınıza almanızı nasip etsın inşallah
Srfe_01 Yelizdiyebiri ılk haftalar normal canım 16 /18 haftana kadar olur tabı daha sonrada oluyor ama ılk baslardakı gıbı degıl birde sonlara yakın oluyor şikayetler en rahat 2. Dönem trimester
Yelizdiyebiri MerveeD Allah razı olsun Amin inşallah sağolun Rabbim bebişlerimizi bize bağışlasın 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Yelizdiyebiri Srfe_01 yani bu orta derece ağrılar cok normal 🤲🏻 Kasık ağrılarım olyodu ama bugün kaç saattir geçmeyince korktum sonra takvıme bakınca normalde adet olmam gereken zaman oldugunu gördüm canım😑
Yelizdiyebiri Vera09 sağolun yani ben direk korkuya kapıldım ılk gebeliğim ve cok uzun süredir bekledığım bı gebelık😞
Deletedmom_12 Hayir hayir sakin korkmayin bebek yerleşmeye calisiyor annesi. Ondan o kasik agrisi. Ben 11 deyim hala agriyor sakin endişe yapmayin bunlar cok normal kanama olmadigi surece korkmanizi gerektircek bir durum yok
mimar_anne Aynıyız bende 8+0 oldum bugün ve adet günümdeyim bende dün akşam biraz sancılandım normal ama bu ağrı sancılar gidip geliyorlar