aydagulhaliloglu MinikAna Bende önce son adet tarihini baz almışlardı sonra değişti döllenme tarihi. Bugün gittim kontrole bebeğin gelişimine göre yine son adet tarihime göre değiştirdi. Tamamen bebeğe bağlı galiba🤗
Gzmnrr MinikAna evet benimde son adet tarihim ile ultrason ölçümleri farklı çıktı. Bir hafta ileri çıkıyor ultrasonda doğum zamanını da bir hafta öne cekti bu yüzden
Xxz MinikAna ultrasonla hiç ir zaman uyumlu olmadı hamileliklerimm . İlki iki hafta geriden geldi hep gelişimi şimdi ikincisi de hep bir hafta geriden geliyor . Ama ben adet tarihine göre doğum yaptım o yüzden adet tarihini baz alicam ikincisinde de
Gzmnrr MinikAna önemli olan bebeğin doğacağı tarih yani ultrason tarihi. Yumurtlamayı ultrason daha net belirliyor ona göre çıkıyor günü
aydagulhaliloglu MinikAna Son adet tarihim 15 ocaktı sonra 14.haftamda 1 şubata çektiler bugün 17+2 diye gittim fakat şimdi 19+5′teyim tekrar 15 ocağa çektiler
Darling96 Ultrason baz alınıyor canım son adet tarihi çok önemli değil geç döllenme diye birşey var sonuç olarak
Hudanurfidan38 Bana her ne olursa olsun son adet tarihine bak dedi doktorum cunku aslinda gebelik 38 haftalik bir surecmis onlar gec dollenmeyide hesaba katarak 40diyormus