Merhabalar sevgili anneler,
Öncellikle bir cok dogum hikayesi okumus olan birisi olarak size söyleyebilecegim sey su, her dogum özeldir ve kendinizi korkutmaya gerektiren bir durum söz konusu degil.
Benim cennet kokulu oglum dün 39+4 de planli sezeryan ile dünyaya geldi.
Sabaha kadar kendimi rahatlattim korkmadigimi söyledim ancak odaya gecince biraz panikledim ve tansiyon düsüklügü yasadim, megersem gercekten en cok agrisini hissettiginiz sey o damar yolu mus 🥲
Dogumhaneye alindiktan 2-3 dk sonra spinal anestezi yapildi, inanin igne hic acitmiyor kendizi kasmayin yeter. Ardindan bacaklarda bi isinma oluyor ve uyusukluk basliyor. Bana tekrardan tansiyonum düsmesin diye büyük ihtimalle sakinlestirici verdiler ve oglumun o ilk sesini duyana kadar uyumusum😅 gercekten o an icin herseye degermis sevgili anneler. Ardindan oglumu öpüp kokladiktan sonra benim dikislerime gecildi, tek hissettigim hafif bir sarsinti aciya dahil hic bisey yoktu. Odamiza gectikten 5 saat sonra ilk defa yürüdüm, evet sizlama oluyor dogal olarak ancak o gaz sancisi daha cok agri yapiyordu. Mutlaka hosaf bulundurun yaninizda ve bol bol sivi tüketin. Suan bir günlük oglusumla cok Sükür sag saglim evdeyiz. Allahim isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu insallah🥰
Kisaca sevgili anneler, kendinizi korkutmayin biz herseyin üstesinden geliriz❤️