Kardi2807 Kızlar en belirgin gebelik belirtileriniz nelerdi? Adetten ayıran farklar var mı merak ediyorum tecrübeli hamişlerimiz belki bize ışık olur
Eylul2019 Kardi2807 ilk gebeligimde kolumun bile degmesiyle aciyan goguslerimden anladin.ikinciyede gece uykumdan uyanacam kadar agriyan karnimdan anladkm
Ayfertufan Kardi2807 Ben hiç anlamamıştım adetim normalde hiç gecikmez ama sürekli adet olacakmış gibi ağrım vardı ha bugün ha yarın derken 2 Haftayı geçti sanırım sigaradan tiksindim oysaki bi paket sigarayı içerdim bi günde sonra test yaptım evde bide üzerimde hep bi yorgunluk uyuklama halindeydim doktora gittiğimde de 5 Haftalık hamile olduğumu öğrendim 🤭🥰
HanifeAhmet Kardi2807 sürekli uyku hali halsizlik ve aşırı göğüs dolgunluğu ve acısı 🤭 ha birde kasık ağrısı ama adete çok benziyor belirtiler saseec uyku hali ayırıyordu onuda ben farketmedim bile 😇
Kardi2807 Eylul2019 benimde var hassasiyet ama regl dönemindekine benziyor bir de belimde çok ağrım var
Eylul2019 Kardi2807 adet ile gebelik arasindada cok bir fark yok zaten.kan vermeden yada erken gebelk testi yapmadan anlaman munkun degil nerdeyse.
adehuS Herkesin vücudu farklı tepki veriyor ama ben o ay hissetmiştim yani içim kıpır kıpırdı:) bide reglden 1 hafta sonra yerleşme kanamam olmuştu ama çok erken olduğu için hamileliğe yormamıştım pek onun dışında belirtiler regl ile çok benzer