Fatmanur_Dndr_42 Kuyruk sokumumda aşırı ağrı var. Sol ayagmin ustune basinca şiddetleniyor. Bu agridan ne yuruyebliyorm ne oturabliyorm 13 haftalik hamileym normal mi bu
Aytiii Fatmanur_Dndr_42 Doktorunuza söyleyin, magnezyum eksikliyinden de oluyor. Ben 26. haftadayım hala o ağrıyı çekiyorum😔
Busraaltsoy Fatmanur_Dndr_42 ben doguma kadar cektim canim doğum yaptım hala hafif sizliyor simdi 21 günlük olduk yeni yeni gecti ağrisi🙄 heralde o ağrinin çaresi yok🙄😶
HanifeAhmet Fatmanur_Dndr_42 normal bende de iki tane bel fıtığı var iki katını çekiyorum bacaklarımı kitleniyor resmen yuruyemiyorum bazen 12 haftalık hamileyim bende şuan üstelik ilerde ne yapacağımı düşünüyorum kara kara 😒
Deletedmom_110 Fatmanur_Dndr_42 magnezyum kullanın ben her akşam yatmadan önce içiyorum az önce içtim 33 haftalığım 15 den beridir kullanıyorum ağrılara özellikle kuyruk sokumu ağrısına bire bir
Fatmanur_Dndr_42 HanifeAhmet bide bu yaz aylarnda daha bi zor 6. Ayimiz agustosa denk geliyor ikimizin de nabacaz bilmem. Allahtan lohusalik kışa denk gelecek
Busraaltsoy Fatmanur_Dndr_42 amin canim sağol allah razı olsun darisi sizin başiniza insallah sağlikla kucaginiza alirsiniz bebislerinizi😊
HanifeAhmet Fatmanur_Dndr_42 evet Allah’tan öyle bir şansımız var bakalım neler olacak Allah bize bütün hamilelere yardım etsin 😇
Srfe_01 Fatmanur_Dndr_42 normal aynısı banada olmustu baya devam ettı süreklı oturmaya bağlıyorum yada yurumeye poponuzun üstünde süreklı uzun süre oturmayın yada uzun süre yürümeyin genelde ben bunları yapınca oluyordu ⅔ gün cekıyordum