Cdem21 11haftalığız şuan doktorum bu vitaminleri verdi siz neler kullanıyorsunuz [https://www.hizliresim.com/2kup0pt görsel]
Aycan01 Cdem21 bende 16 haftalığım ve multi vitamin aynısını kullanoyorum demir hapınıda sağlık ocağı ücretsiz verdi onu kullanıom ama asını hatırlamıyorum
Haticecebrail21 3.aydan sonra gyno ferro sanol kullanmaya basladim doguma kadar kullanacakmisim.Ekstradan kullandigim ilaclar ise ocean mummy balik yagi takviyesi kullaniyorum,devit3,corasprin 100 mg,oksapar kan sulandirici igne 6.000 lik kullaniyorum
Cdem21 Haticecebrail21 3prens71 Sedabezirkan ikramomm Verasmommm Devit 3 ü kaç damla kullanıyorsunuz bana eczaneci söylemedi bende sormayı unuttum günde 3 defa sadece onu biliyorum
Sedabezirkan Elenatal multivitamin, devit 3, ferro sanol, magnezyum disporal, osteocare, bir de erken dogum tehlikesi yüzünden progestan
Merve201119 Cdem21 bende multivitamin ve demir ilaci kullanıyorum d vitamin değerim yeterli olduğu için vücudumda ve kullandığım vitamin içindede bulunduğu için ek olarak vermedi
Annesininportakali53 Cdem21 12. Haftaya kadar folik asit kullandım şuan d3 ve multivitamin+mineral takviye kullanıyorum için de her vitamin oluyor değerlerim iyi olduğu için ek birsey vermedi bakalım haftaya randevum var 15 haftalik oluyorum ek birsey verirmi demir ilaci omage 3 feln
yldz_tugce Cdem21 bende regenesis ve d vit kullaniyorum. Sizdeki demir yerinr b12 kullaniyorum sadece o da degerim düşük olduğu için