-MinikveAnnesi- Terazi burcu erkek bebeginiz çocuğunuz ya da yakınınız var mı nasıllar karakteristik özellikleri nasıl ? Etrafımda yok malesef ve bebegim terazi burcu olacak Allah izin verirse
Dyg61 -MinikveAnnesi- oğlum 3 bucuk yasında terazi burcu biraz takıntılı duygu durumu cabuk değişen bir çocuk günde kırk kere üst değiştirir pislendiği için bazen begenmedıgı için 😂 tabi kii çok kararsız karar verirken o bu mu diye düşünüp durur
sumeyyepy Terazi bebeği olan hayır işlemiştir karşılık bulmuştur diye bı yazı okumuştum😅iyi olurmuş ama tabi kime göre😅ben de bekliyorum merakla ya başak ya terazi bebişim olacak benim de insallah vaktiyle doğarsa 🥰
-MinikveAnnesi- aslansmommm günlerimiz yakındı sizinle hatırlıyorum bakalım bizi neler bekliyor inşallah iyi huylu sakin olurlar 😂
aslansmommm -MinikveAnnesi- karnımda biraz hareketli ama dogunca nasıl olacak bakalım 🤭 saglıklı olsun minnoşlarımız 🧿
-MinikveAnnesi- Dyg61 Allahımm yerim onu 😍😂 simdiden böyleyse ilerde isin zor vallahi 😂 bakalım benimki nasıl olacak merakla bekliyorum
sumeyyepy Dyg61 Allah’ım çok şekerr sen daha miniciksin üst değiştirme takintisi nedir☺️😅anne için de tam cildirmalik mevzu😅bende de var öyle kucuk takıntılar oğlum da öyle olursa günlük doldururuz artık çamaşır makinesini😅
Dyg61 -MinikveAnnesi- sağlıkla kucağına al canım inşaAllah bebeklik dönemi benim oğluma benzer 🤲 oğlum da ne gaz ne uyutma ne meme hiç bir sorun yaşamamıştım kendi kendine uyur uyanır aglamaz gazını hemen cıkartır memeyi güzel emerdi ama bebekken sonrası için benzesin diyemiyorum 😂
-MinikveAnnesi- sumeyyepy bizimde 9 ekim görünüyor ama canları ne zaman gelmek isteyecek bakalım sağlıkla gelsinler 🌸
sumeyyepy aslansmommm benim de öyle ya maşallah pek bir hareketliyiz peşinden kosucaz gibi bakalım😅☺️yeter ki iyi olsunlar da🙏
sumeyyepy Dyg61 bebeklik dönemi de çok önemli ama ne güzel maşallah güzel geçmiş umarım bundan sonrası da güzel olur ya🥰 huy değişiyor yine surekli hangimiz aynıyız çocukluğumla alakam yoktur benim😅
Dyg61 sumeyyepy öyle oluyo gerçekten hele bu yaz günü kalın bir eşofmanı var onu giymek istiyor sakladım bulamasın dıye 😂
Dyg61 sumeyyepy oğlum bebekken o kadar sakindi ki ikinci çocuğumda öyle olur sanıp hemen hamile kalmak istedim ama sidikli kızım hiç abisine çekmemiş bir aslan burcu 😂
sumeyyepy Dyg61 bakımlı bir çocuk büyüyor desenize büyüdüğünde markalardan beri gelmezsiniz benden soylemesi😄zorlayıcı belki sizin için ama mest oldum açıkçası kendi özgür iradesi olması kararlarını vermesi bence çok güzel birşey masallahh🙏☺️
sumeyyepy Dyg61 ooo pek bir renkli bir ev desenize😅bizim burçlar da biraz karmaşık olacak bakalım inşallah güzel anlaşırız😅eşim koç ben oğlak oğlumuz da terazi oluyor😅