AyKizim öncelikle bebeğin ve kendin için hayırlısını iste, gerçekten doktoruna güveniyorsan da onu dinle. 41. Haftama kadar herşey normal doğum olarak gidiyordu. Sancılarım başladı, nişanım geldi. Yaklaşık 24 saat sancı çektim en dibine kadar. Sürekli açılmam kontrol edildi sıfır. 24 saat boyunca sadece 1 cm açıklık görüldü, bebeğim de iri bi bebekti. Açılmam hiçbir şekilde ilerlemedi o an sezaryen kararı aldık doktorumla. Zaten iri bi bebek açılma da olmayınca ikimizin de hayatı riskteydi yani. 5 dakika içinde kendimi sezaryen doğumda buldum, 4300 gram bi tosun doğurdum. Normal atılan sezaryen kesiğinden bile zor almış doktorum. Öyle böyle derken doğum yaptım ve ikimiz için de en iyisi, en sağlıklısı sezaryendi. Çabucak toparlandım. Hastanede ayaklandım ve ne hastanede ne evde yatmadım hiç. Oğlum şimdi 5 aylık oldu bile ve inan kendimi hiç yetersiz hissetmiyorum. Aksine onun hayatını ve kendi hayatımı riske atmadığımı düşünüyorum. Benim hikayem sana örnek olsun. Hakkınızda hayırlısı olsun, sağlıkla kavuş minik bebeğine inşallah 🙏 ❤️