Tugbannebebek bebek- ben yarın 38+1 de doğuma giricem. Bebek dünki ultrasonda 3400 gramdı. Herşeyi gayet iyiyse 38+ larda alabilir. 1 hafta daha sıkın dişinizi. Bebiş tam olarak 38 i doldurunca gelişimini tamamlıyormuş. Ama yani 38+5-6 ları beklemeyin. Benimki gibi günlerde herşey yolundaysa aldırın 🌸
meir22 NeseA aynı gündeyiz doktorum bana da her an gelebilir dedi ama hiçbir belirtim yok ne zaman gelir ki?😅 sağlıkla gelsinler öncelikle🙏🙏🤗
NeseA meir22 sağlıkla doğsunlar inşallah:) vallah can bende belirti çok kasılma sertleşme alttan baskı bel ağrısı haftaya doğum yaparım kesin..
Tugbannebebek bebek- yok canım yarın sabah 9 da giricem inşallah. Çok heyecanlıyım, saatler geçmiyor son 12 saat kaldı. 🙏🏼😍 allahım inşallah eli aysğı düzgündür diye dua ede ede bi hal oldum bütün gün. Allahım hepimizi kurtarsın evlatlarımıza bize sağlık sıhhat versin 🙏🏼🥰 sezaryen olcam kendime geliyim doğum sürecimi de paylaşırım burdan inşallah 🌸
Perikizi83 23 haftalığım , sıcaklara kaldı vakit nasıl geçer bilmiyorum.ileri gebelik haftasında olan anneler ne zaman ağırlaştınız , semptomlarınız ne?
glsmsny ozlem_25 evet ilk hamılelıgım. 38+ 2 olduk gelen gıden yok. Sancı da çıkmadı henüz nst de 🙈 oğlum ınatcı sanırım
Meryemtolga Senaa-senn1006 37+3 olduk. 15 haziranda sezaryan olacagim. Normal dogum istiyordum ama amniyotik sivida azalma oldu birde yuksek tansiyon problemim var mecbur kaldım 🥺
simayorunn Senaa-senn1006 32+5 deyiz benim zorunlu sezeryan olacak doktorumuz bayramdan sonrası için gün veririm bir daha geldiğinde dedi bir dahaki kontrol de bayramdan bir hafta önce 🤭
DilaraArslan07 Senaa-senn1006 39 haftalık olduk haftaya cumartesi 40 da suni sancı ile baslaticaz gelmezse kilo alicak 2 hafta daha beklersek ve ben normal istiyorum bakalım hayırlısı Allah’tan bir mani cikmazsa bir avazda gelir inşallah sezeryandan korkuyorum
ozlem_25 glsmsny anladım hayırlısıyla kucağınıza alın inşallah 🐣 benim 2. Hamileliğinde 37. Haftadayim sezeryan tarihim henüz belli değil ondan sordum,❤️